Bu Laptoplardan Hangisini Almalıyım?

Benim için usb portları önemli biraz. Hem mouse hem midi klavye bağlıyorum bilgisayara
Bu küçük bir problem. USB çoklayıcı ile bunu halledersiniz. Ama sabit donanımınızı (işlemci, ekran kartı gibi) bir daha değiştirme şansınız olmayacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı watt farkının önemini görmek için örnek olarak şu videoya bakabilirsiniz:

Son düzenleme:
Bu küçük bir problem. USB çoklayıcı ile bunu halledersiniz. Ama sabit donanımınızı (işlemci, ekran kartı gibi) bir daha değiştirme şansınız olmayacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı watt farkının önemini görmek için örnek olarak şu videoya bakabilirsiniz:

Peki bu nasıl? Dokunmatik olması biraz daha iyi gibi ama pek biraz da sorun olacak gibi görünüyor. Mesela, menteşe arkaya katlanıp tablet moduna geçince sanki menteşe katlanmaktan bozulacakmış gibi bir his veriyor. Ondan biraz tereddütğm var kullanmış biri varsa bilgikendirebilir mi? Ekran yenileme hızı hiç önemli değil. Oyun olarak bir gta4 ve bir de katana zero oynuyorum.

Peki bu nasıl? Dokunmatik olması biraz daha iyi gibi ama pek biraz da sorun olacak gibi görünüyor. Mesela, menteşe arkaya katlanıp tablet moduna geçince sanki menteşe katlanmaktan bozulacakmış gibi bir his veriyor. Ondan biraz tereddütğm var kullanmış biri varsa bilgikendirebilir mi? Ekran yenileme hızı hiç önemli değil. Oyun olarak bir gta4 ve bir de katana zero oynuyorum.
Oyun bilgisayarından iş bilgisayarına bir geçiş yapmışsın. Kullanma amacını tam belirleyip ona göre bir seçim yapmalısın.

Oyun bilgisayarından iş bilgisayarına bir geçiş yapmışsın. Kullanma amacını tam belirleyip ona göre bir seçim yapmalısın.
Oyun Pek Oynamıyorum Anca GTA4 Ve Katana Zero Gibi Eski Tip Oyunlar Oynuyorrum Ayda Bir

Genel olarak ne amaçla kullanacaksınız?
E-Ticaret, Çizim-Tasarım Gibi, İş Amaçlı Yani, O Yüzden Lenovo Touchbook 14 Gibi Bir Laptop Baktım. Dokunmatik Ekranında Çizim Yapılabilmesi Cazip Geldi Ama Menteşe Biraz Şüphe Ettirdi Bana.

E-Ticaret, Çizim-Tasarım Gibi, İş Amaçlı Yani, O Yüzden Lenovo Touchbook 14 Gibi Bir Laptop Baktım. Dokunmatik Ekranında Çizim Yapılabilmesi Cazip Geldi Ama Menteşe Biraz Şüphe Ettirdi Bana.
Attığınız model olabilir o zaman.
Attığınız model Amazon'da aynı satıcı ile daha uygun fiyatlı: https://www.amazon.com.tr/dp/B0DJ18TN4X?m=A1M3V6CQWSVGLD

Huawei'nin şöyle bir modeli var: https://www.teknosa.com/huawei-mate...raphics-142-w11-home-gri-notebook-p-125035674

Ekranı daha güzel ama RAM değiştirilemiyor. Sizin attığınız notebookta RAM değişimi yapılıp yükseltilebilir ileride eğer ihtiyaç olursa.

Attığınız model olabilir o zaman.
Attığınız model Amazon'da aynı satıcı ile daha uygun fiyatlı: https://www.amazon.com.tr/dp/B0DJ18TN4X?m=A1M3V6CQWSVGLD

Huawei'nin şöyle bir modeli var: https://www.teknosa.com/huawei-mate...raphics-142-w11-home-gri-notebook-p-125035674

Ekranı daha güzel ama RAM değiştirilemiyor. Sizin attığınız notebookta RAM değişimi yapılıp yükseltilebilir ileride eğer ihtiyaç olursa.
Lenovo Modeli Menteşede Sorun Çıkarmaz, Değil Mi?

Lenovo Modeli Menteşede Sorun Çıkarmaz, Değil Mi?
2si1 notebook kullanmadım pek bilgim yok bu konuda. Sıkıntı olursa Lenovo garantisi onarım yapar diye düşünüyorum.
Alırsanız sürekli her gün menteşeleri ters tarafa kadar açmamaya çalışın. İşiniz olduğunda sadece açın. Ne kadar az menteşe hareket ederse o kadar uzun ömürlü olacaktır. Bir de tek köşeden değil de dengeleyecek şekilde ekranı orta bölgelerinden tutarak çevirirseniz menteşelere eşit ağırlık yüklemiş olursunuz. Kullanmaya da bağlı bu yüzden biraz da bozulup bozulmaması. Her gün olur olmaz bir ters bir düz sürekli çevrilirse bir de tek köşeden yapılırsa hangi bilgisayar olursa olsun bozulur.

2si1 notebook kullanmadım pek bilgim yok bu konuda. Sıkıntı olursa Lenovo garantisi onarım yapar diye düşünüyorum.
Alırsanız sürekli her gün menteşeleri ters tarafa kadar açmamaya çalışın. İşiniz olduğunda sadece açın. Ne kadar az menteşe hareket ederse o kadar uzun ömürlü olacaktır. Bir de tek köşeden değil de dengeleyecek şekilde ekranı orta bölgelerinden tutarak çevirirseniz menteşelere eşit ağırlık yüklemiş olursunuz. Kullanmaya da bağlı bu yüzden biraz da bozulup bozulmaması. Her gün olur olmaz bir ters bir düz sürekli çevirilirse bir de bek köşeden yapılırsa hangi bilgisayar olursa olsun bozulur.
Bilgilendirdiğiniz İçin Teşekkür Ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,808
Üyeler
186,379
Son üye
baraan