Çözüldü✓ BU LAPTOPU ALACAĞIM DAHA İYİ BİR ÖNERİNİZ VAR MI

Daisys

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
18000
merhaba laptoplardan pek anlamıyorum arkadaş önerisi üzerine bu bilgisayarı almayı düşünüyorum şu an sadece ofis için kullanılacak bilgisayar excel vb. benim için önemli kriterler laptopun hızlı olması ve bataryası sizce bu laptop iyi midir yoksa bu fiyat bandında daha iyisini bulabilir miyim bütçe 18000

ÖNERİLEN LAPTOP

merhaba laptoplardan pek anlamıyorum arkadaş önerisi üzerine bu bilgisayarı almayı düşünüyorum şu an sadece ofis için kullanılacak bilgisayar excel vb. benim için önemli kriterler laptopun hızlı olması ve bataryası sizce bu laptop iyi midir yoksa bu fiyat bandında daha iyisini bulabilir miyim bütçe 18000

ÖNERİLEN LAPTOP
Alabilir

pil ömrü daha uzun ama ram 8 gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendin ekleme yapamıyorsun diye biliyorum

casper bulaşma lenovo varken , ama nerde kullanacaksın ? msi kampanyaları vardı modern serilerinde 13.5 k civarında araştır

fps oyunları oynuyacan mı ?

Nvidia Amd Ekran Kartsız Laptop Alıyorsanız Hiç Bir İşe Yaramayan Elinizde Patlayacak Hurda Alıyorsunuz Demektir. Mario Açar Cs1.5 Açar Gta Vice City Kasar Öyle Çöp Bir Şeye Asgari Ücret Ödemek Akıl Alır Gibi Değil Ozaman Git Mac Mini Al Mac Laptop Al En Azından Değerini Korur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,276
Üyeler
174,338
Son üye
xlargeboss
Geri