Bu laptopu alayım mı ? (Yardım bilgim sıfır)

tumo192

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba forumdaşlar sirketteki bilgi işlemci arkadasim bu cihazi önerdi. Oyun falan oynamam internet web film vb işler için kullanacağım. Benim hoşuma gitti ama bilemedim max. 12-13k bandında beni 6-7 yıl sorunsuz götürecek laptop bakıyorum.

-DDR 5
-İps panel

Bunlar olması önceliğim bu cihaz nasıldır ? Fiyat / performans olarak daha iyisi var mı ? İ5 ile fark çok oluyor mu ?

Merhaba forumdaşlar sirketteki bilgi işlemci arkadasim bu cihazi önerdi. Oyun falan oynamam internet web film vb işler için kullanacağım. Benim hoşuma gitti ama bilemedim max. 12-13k bandında beni 6-7 yıl sorunsuz götürecek laptop bakıyorum.

-DDR 5
-İps panel

Bunlar olması önceliğim bu cihaz nasıldır ? Fiyat / performans olarak daha iyisi var mı ? İ5 ile fark çok oluyor mu ?

bu oaraya alınır güzel laptop

lcd panel ama işlemcisi baya güçlü h işlemciler performans odaklı
Anladim bunu kovalayayım o zaman kampanyaları oluyor. Lcd panel mi ips mi anlamadım. Trendyolda böyle yazmıslar. Forumda biriside bu civarlarda ips panelli almiş lcd den farkı yok ips monitörle karşılaştırınca yazmıs.

Aynı ürün heralde attiginizdan.

Ekler

• Screenshot_20250702-113043_Opera.webp
    Screenshot_20250702-113043_Opera.webp
    132 KB · Hit: 13

-DDR 5
-İps panel

Bunu tavsiye edermisiniz iş için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,863
Üyeler
184,694
Son üye
ykartal70
Geri