Çözüldü✓ Bu laptopu önerir misiniz almayı düşünüyorum ACİL!

qwerty_02

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaşlar ben gündelik kullanım ve arada oyun oynamak için bir bilgisayar bakıyorum ders vs. Çalışıyorum ben çok fazla çoklu iş yapıyorum video düzenleme yaparken bayağı sekme fln açık kalıyor onun dışında yazılıma ve yapay zekaya merakım var o yüzden işlemcisi güçlü olması ilgimi çekti sizin tavsiyeleriniz ne olur bilgim yok yardımcı olabilir misiniz bu fiyata değer mi peşin fiyatına 9 taksitle alacağım yoksa muadilleri daha iyi var mı eğer daha iyi performans alacaksam 3-5 koyup taksitli daha iyi bir şey alabilirim

Merhaba arkadaşlar ben gündelik kullanım ve arada oyun oynamak için bir bilgisayar bakıyorum ders vs. Çalışıyorum ben çok fazla çoklu iş yapıyorum video düzenleme yaparken bayağı sekme fln açık kalıyor onun dışında yazılıma ve yapay zekaya merakım var o yüzden işlemcisi güçlü olması ilgimi çekti sizin tavsiyeleriniz ne olur bilgim yok yardımcı olabilir misiniz bu fiyata değer mi peşin fiyatına 9 taksitle alacağım yoksa muadilleri daha iyi var mı eğer daha iyi performans alacaksam 3-5 koyup taksitli daha iyi bir şey alabilirim

net bütçen ve istediğin tüm kriterleri yazsana

net bütçen ve istediğin tüm kriterleri yazsana
Bütçem var 30k ya da çıkabilir gibiyim ama bunun gibi taksitli olsa çok iyi olur çok bir şey beklemiyorum hep oyun oynamam daha çok ders insanı ve çok fazla içerik tüketen biriyim ama arada kafama eserse yeni güncel oyunlar değilde Battlefield 1 veya online oyunlar arada oynarım klasik gündelik işler ve arada oyun oynamak onun dışında ders çalışması da yapacağım internette biraz araştırma sonrası bataryası hızlı tükeniyormuş bunu prize bağlı kullanarak aşabilir miyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam iyi gibi ama taksitli olarak kriterleri karşılamıyor sağolun sizce bu attığım model nasıl artıları ve eksileri sizce ne kısaca yazar mısınız

bunun arkadaşın attığından iyi yanı ekran kartı 35 değil 95w büyük artış var tek sıkıntısı ram 16 değil 8 gb

Ram olarak biraz kısıtlı değil mi hocam acaba sonradan yükseltilebilir mi ve daha çok oyun tarafına kaymış rtx350 var ayriyeten yine taksit engeline takılıyorum hesapta para vardı bilgisayar almak aklımdan geçmediği için Kasım indirimlerine harcadım biraz şimdi bu duruma düştük 😅

Fiyatına göre f-p, cız. Alınır, işlemci güzel, dahili gpusu da iyi.
Eksi dersek; gpu 4 değil 6 olsa oyun için, birde ram direkt 16 üstü olsa 32 gibi, o da cız.

Ram olarak biraz kısıtlı değil mi hocam acaba sonradan yükseltilebilir mi ve daha çok oyun tarafına kaymış rtx350 var ayriyeten yine taksit engeline takılıyorum hesapta para vardı bilgisayar almak aklımdan geçmediği için Kasım indirimlerine harcadım biraz şimdi bu duruma düştük 😅
yükseltiyor hocam
n11de taksit var hee üründe

Fiyatına göre f-p, cız. Alınır, işlemci güzel, dahili gpusu da iyi.
Eksi dersek; gpu 4 değil 6 olsa oyun için, birde ram direkt 16 üstü olsa 32 gibi, o da cız.

Bu kafama yattı gibi ya ram ekleme de yapılıyormuş ilerde eklerim sizin görüşünüz ne olur hocam daha oyun odaklı olmuş oluyor ama gündelik işlerimi vs. Görür gibi

yükseltiyor hocam
n11de taksit var hee üründe
Bunda 3 taksit tek var😅 bir yandan bu Lenovo LOQ u alamam gibi 3 taksitle kartta para yok aklım hala HP ye kayıyor jsbxdndbsns

Bu kafama yattı gibi ya ram ekleme de yapılıyormuş ilerde eklerim sizin görüşünüz ne olur hocam daha oyun odaklı olmuş oluyor ama gündelik işlerimi vs. Görür gibi

Bunda 3 taksit tek var😅 bir yandan bu Lenovo LOQ u alamam gibi 3 taksitle kartta para yok aklım hala HP ye kayıyor jsbxdndbsns
donanım olarak çok geride kalıyor istersen başka sitelerden atayım bu modeli

1764258677284.webp

atamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,747
Üyeler
185,794
Son üye