Neler Yeni

Yardım Bu laptopun ekran paneli IPS mi TN mi? Acer A715-72G görseller mevcuttur.

Paneli ne?

• Oy kullanan toplam üye
    6

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
1706189681615.png

HwInfo yazılımında olabilir anca yazarsa bu sekmede panel kodu yazar ama her cihazda yazmıyor.

hiyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Umut Karakuş
Adama komut yazdıramıyorum, adam bilgisayar özürlüsü. Bir de gıcık gıcık konuşuyor. Bu fiyata da daha iyi laptop bulamadım.
biraz daha zorlamaya çalış olmazsa yüz yüze görüşmeyi teklif edebilirsin bu piyasaya göre fiyat güzel tabii cihazın sıkıntısı yoksa

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Agathe Shor
Ama epy.com sitesinde gösterilmeyen verisyonları da mevcut. Mesela bu videonun 02:33 anındaki versiyonu TN panele sahip
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aha bu da ürünün inceleme linki, bu laptopun hem TN hem de IPS versiyonları mevcut. Hepsinin de model ismi aynı. https://www.technopat.net/2019/06/18/acer-aspire-7-dizustu-bilgisayar-incelemesi/

Son düzenleme:

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli

hilas0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Salih
ekran turuncumsu duruyor yüksek ihitmalle tn panel

hilas0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Salih
Ekranının parlaklığı 200 Nit olduğu için turuncu duruyor olamaz mı?
o da olabilir ancak şuana kadar gördüğüm tn panellere çok benziyor + bu ürünün diğer varyantlarında intel ve nvidia stickerlarını görmedim sizin attığınız video da sticker var ve tn panel

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Agathe Shor
o da olabilir ancak şuana kadar gördüğüm tn panellere çok benziyor + bu ürünün diğer varyantlarında intel ve nvidia stickerlarını görmedim sizin attığınız video da sticker var ve tn panel
Epey,com un resmini koyduğu hiçbir laptopta stickeryok ki. Epey stickersız fotoğrafları koyuyor. Direkt ürünün fotoğraflarını koymuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır, iki versiyon gözükmüyor. Birinin paneli IPS, diğerinin paneli Bilinmiyor diye geçiyor. Epey de TN panelli versiyonu gözükmüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,479
Üyeler
161,460
Son üye
Krenbaba1
Top Bottom