Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu Laptopun Ekranı Kötü mü ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
arkadaşlar dün sipariş verdim lenovo sitesinden ekran özelliklerine baktım ekranı kötü mü diğer laptopların da ekranlarına baktım ama %100 srgb olan model yok gibi acaba iade etsem mi diye düşünüyorum

Ekler

• IMG_1197.jpeg
    IMG_1197.jpeg
    87.5 KB · Hit: 52

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra

Attığınız loq ekranı kötü denmez hocam nitro 16 kadar iyi değil
hocam bu güzel de fiyat o kadar çıkamam maks 37 bütçem maalesef

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
aynı ekrana sahıp vıctus16 kullanıyorum bundan once %100 srgb 300 nit parlaklıklı omen15 vardı aradaki farkı hissedemiyorum

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
aynı ekrana sahıp vıctus16 kullanıyorum bundan once %100 srgb 300 nit parlaklıklı omen15 vardı aradaki farkı hissedemiyorum
hocam aslında ben de hissedemem ekran srgb oranı %65 70 arası ama 37 bin verdikten sonra insan bi düşünüyor bu kadar para verdim hakediyor mu diye o yüzden bi sorayım dedim

Emsal

80+ Silver

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
evet inceledim teşekkür ederim zaten benim sorum sadece ekran tarafında hocam 37k bütçede daha iyi bir ekranlı model varsa tercih ederdim ama yok zaten çoğu yerde de Loq serisi öneriliyor çünkü gerçekten kaliteli yapmış adamlar ben web tasarımcı değilim sonuçta oyun için alıyorum cihazı oyun için iyi bir ekransa sıkıntı yok

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
hocam aslında ben de hissedemem ekran srgb oranı %65 70 arası ama 37 bin verdikten sonra insan bi düşünüyor bu kadar para verdim hakediyor mu diye o yüzden bi sorayım dedim
düşünmene gerek yok benım laptop da bu fıyat bandında sorun cıkarmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende ılk baya dusundum de sonra zaten bunlar ust segment pc dedım bana geleek bılgısayar ekranı tablet ekranı olmaz herhalde deıdm

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende ılk baya dusundum de sonra zaten bunlar ust segment pc dedım bana geleek bılgısayar ekranı tablet ekranı olmaz herhalde deıdm
bence de hocam zaten araştırdım %45ntsc %70 srgb değerini karşılıyor profesyonel web tasarımcı neyse de gerek yokmuş dert etmeye zaten 37k bütçede %100srgb kapsayan model de yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Agathe Shor
bence de hocam zaten araştırdım %45ntsc %70 srgb değerini karşılıyor profesyonel web tasarımcı neyse de gerek yokmuş dert etmeye zaten 37k bütçede %100srgb kapsayan model de yok
Benim üç küsür bin liralık tabletimin bile ekranının parlaklığı 330 Nit. Laptopların ekran parlaklığı neden genel olarak bu kadar düşük? Güneşe çıkınca direkt parlıyor.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
Benim üç küsür bin liralık tabletimin bile ekranının parlaklığı 330 Nit. Laptopların ekran parlaklığı neden genel olarak bu kadar düşük? Güneşe çıkınca direkt parlıyor.
hocam benim aldığım modelin parlaklığı bana fazla geldi resmen ıps panel olduğu için yansıma yapmıyor dışarıda denemedim zaten dışarıda kullanmak için almadım evde oynamak için aldım ama dediğiniz doğrudur tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,421
Üyeler
164,840
Son üye
cagri.aytac