Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu Laptopun Ekranı Kötü mü ?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
arkadaşlar dün sipariş verdim lenovo sitesinden ekran özelliklerine baktım ekranı kötü mü diğer laptopların da ekranlarına baktım ama %100 srgb olan model yok gibi acaba iade etsem mi diye düşünüyorum

Ekranın renk doğruluğunun çok önemli olduğu işler yapmıyorsan normal kullanım oyun falan takılacaksan gayet yeterli bir ekran var cihazda.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
%45srgb çok iyi sayılmaz. Ama bu fiyata genelde böyle. 2-3k fazla vermen gerekiyor %100sRGB için. 2-3k ekleyince de insan daha farklı model seçiyor. Karışık biraz

Emsal

80+ Silver
hocam benim aldığım modelin parlaklığı bana fazla geldi resmen ıps panel olduğu için yansıma yapmıyor dışarıda denemedim zaten dışarıda kullanmak için almadım evde oynamak için aldım ama dediğiniz doğrudur tabi
Nasıl hocam memnun musunuz loq dan eksiği ya da artıları neler sizce

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
arkadaşlar dün sipariş verdim lenovo sitesinden ekran özelliklerine baktım ekranı kötü mü diğer laptopların da ekranlarına baktım ama %100 srgb olan model yok gibi acaba iade etsem mi diye düşünüyorum

iyi denebilir.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
Nasıl hocam memnun musunuz loq dan eksiği ya da artıları neler sizce
hocam cihaz o kadar iyi ki eksik bulamıyorum ilk geldiği gün direk windows 11 home kurdum lenovoyu aradım sürücüleri nasıl kurabilirim diye arkadaş cihazıma bağlanıp herşeyi kurdu ben sürücü kurmasına kötüyüm biraz soğutması çok iyi boşta fanlar çalışmıyor oyunlarda ekran kartı 68 dereceyi geçmedi işlemci hep 70 75 civarında gezindi eksi olarak bi tek kutu içeriğine laf edebilirim insan hediye çanta filan yollar ve şuan cihaz 42k olmuş 🙃
Mesaj otomatik birleştirildi:

%45srgb çok iyi sayılmaz. Ama bu fiyata genelde böyle. 2-3k fazla vermen gerekiyor %100sRGB için. 2-3k ekleyince de insan daha farklı model seçiyor. Karışık biraz
hocam nedense cihazın ekranı hiç kötü gelmedi gözüme ideapad gaming 3 kullanmıştım onun ekranı %100 srgb idi ama arada bir fark yok aynı

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
hocam cihaz o kadar iyi ki eksik bulamıyorum ilk geldiği gün direk windows 11 home kurdum lenovoyu aradım sürücüleri nasıl kurabilirim diye arkadaş cihazıma bağlanıp herşeyi kurdu ben sürücü kurmasına kötüyüm biraz soğutması çok iyi boşta fanlar çalışmıyor oyunlarda ekran kartı 68 dereceyi geçmedi işlemci hep 70 75 civarında gezindi eksi olarak bi tek kutu içeriğine laf edebilirim insan hediye çanta filan yollar ve şuan cihaz 42k olmuş 🙃
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam nedense cihazın ekranı hiç kötü gelmedi gözüme ideapad gaming 3 kullanmıştım onun ekranı %100 srgb idi ama arada bir fark yok aynı
Çok iyi sayılmaz derken standart değerler aslında ,yan yana kullanmadıktan sonra anlaması o kadar kolay olmuyor.

Emsal

80+ Silver
Çok iyi sayılmaz derken standart değerler aslında ,yan yana kullanmadıktan sonra anlaması o kadar kolay olmuyor.
Hocam 45 Ntsc 45 srgb demek mi emin misiniz
Konu sahibi arkadaş %70 e denk geliyor demişti ama bilgiyi nerden aldı bilmiyorum

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
Hocam 45 Ntsc 45 srgb demek mi emin misiniz
hocam 45NTSC ortalama 65 70 civarına denk geliyor yabancı kaynaklara da baktım bir de tek önemli olan srgb değilmiş ama diğer önemli olanlar neydi unuttum

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri