Yardım Bu lexar ram alınır mı?

Ve ilerde alacağım ram ile uyum kojusunda sıkıntı yaşamamak için ne yapabilirim

Sİte güvenilir arkadaşımın alışverişi olmştu buradan sizce almak mantıklı mı luan bu fiyata ve ikerde 1 tane daha 16 gb eklemek istersem nasıl yapmalıyım
Almışken dual kit şeklinde almak daha iyi olur, daha sonra aynı çipi kullanan ramı bulmak zor oluyor

Mavi ekran hatası ihtimali var, ufak tefek stabilite sorunu olabiliyor ama kesin değil, daha önemli olan CL ve MHz değerleri aynı olmalı. İleride yükseltme yaparken gene aynı marka modelden almaya çalış
Bu sorunlar dual-kit olmayan aynı modellerde bile yaşanabiliyo, en temizi dediğin gibi direk dual-kit olarak satılan modelleri almak. Birebir aynı modeli bile aldığında stabilite sorunları olabiliyor. Ama malesef şuan yaşanan ram krizi de insanların seçeneklerini çok azaltıyor

Siteyi ben de ilk defa duydum, şuan fiyatı diğer opsiyonlara göre çok iyi. Stokda 1 yazıyor, 2 olsa direk alınırdı 2 tane.

Aynı ramdan kullandım. Tipi falan gayet güzeldi. Ama bütçen varsa 2x16 al. İleride stok kalmayınca çok pahalı fiyatlara satılabiliyor. Farklı ram alırsan da uyumlu olsa bile görünüşü güzel olmuyor

Geri