Neler Yeni

bu link güvenilir mi sizce?

Free4Life

80+

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
bu turkce yama guvenilir mi
Hayatımda hiç crack indirmedim android oyun club harici ona da crack denirse... Ne alemse bir kere bile ne pc ye vürüs girdi ne hesabım çalındı ne dolandırıldım ne bir şey oldu. Yapmayın etmeyin sonra yazıyorlar hangi virüs programını kurayım format atsam geçer mi...
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu turkce yama guvenilir mi
Soruna cevap verecek olursam hiç de güvenli durmuyor :d

Free4Life

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayatımda hiç crack indirmedim android oyun club harici ona da crack denirse... Ne alemse bir kere bile ne pc ye vürüs girdi ne hesabım çalındı ne dolandırıldım ne bir şey oldu. Yapmayın etmeyin sonra yazıyorlar hangi virüs programını kurayım format atsam geçer mi...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soruna cevap verecek olursam hiç de güvenli durmuyor :d
hocam ingilizce rdr2 anlayamam :D o yüzden indirecektim yt de videosu da var yorumlarda da virüs vs denilmemiş ama şüpheli tabi

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
hocam ingilizce rdr2 anlayamam :D o yüzden indirecektim yt de videosu da var yorumlarda da virüs vs denilmemiş ama şüpheli tabi
Ne güzel işte İngilizce geliştirmek için bir fırsat, ben online oyunlar da yabancı serverlarda oynayıp rdr de şurada burada geliştirdim İngilizcemi. Yok diyorsanız da bulaşmanızı önermem.

Free4Life

80+
Ne güzel işte İngilizce geliştirmek için bir fırsat, ben online oyunlar da yabancı serverlarda oynayıp rdr de şurada burada geliştirdim İngilizcemi. Yok diyorsanız da bulaşmanızı önermem.
hikaye modunu nasıl anlayacağım hocam ingilizcem o kadar yüksek seviye değil

Ensy58

80+ Bronze
Oyunu bu yamayla bitirdim hala daha bilgisayarda duruyor sanırım 1 senedir bir sıkıntı çıkmadı

Free4Life

80+

Free4Life

80+
Font hatası almamak için videoda bir çözüm gösteriyordu sanırım onu yapınca düzgün oluyordu
hocam atıığınız link de de yorumlarda virüslerden bahsetmişler video sahibi acıklamıs ama şahsen pek güvenemedim

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ

Free4Life

80+
Hocam o zaman hiç indirmeyin bana virüs bulaşmadı hiç riske atmayın o zaman
şidmi ingilizce de oynarsam bir şey anlamam o sıkıntı azıcık anlayabilirim sadece şimdi yüklesem zaten ayrı dert bilemedim. antivirüs programı virüs buluyor ama windowsunki bulmuyor

Ensy58

80+ Bronze
şidmi ingilizce de oynarsam bir şey anlamam o sıkıntı azıcık anlayabilirim sadece şimdi yüklesem zaten ayrı dert bilemedim. antivirüs programı virüs buluyor ama windowsunki bulmuyor
Başka yamalara bakın yt de 30 dan fazla yama videosu var ne olup olmadığını yorumlara yazmışlardır illa ki

Top Bottom