Bu Lube Kit İyi Mi? (250tl)

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,982
Bütçe
250
lubeların arasında kalite farkı var mı bilmiyorum ancak lubelamak sesi gerçekten değiştiriyor bi de klavye altına sünger kauçuk gibi şeyler ile kaplarsanız ses daha da toklaşıyor

lubeların arasında kalite farkı var mı bilmiyorum ancak lubelamak sesi gerçekten değiştiriyor bi de klavye altına sünger kauçuk gibi şeyler ile kaplarsanız ses daha da toklaşıyor
Alt kısmına (case deniyor sanırım ama kasa ya da kılıf mantıklı gelmedi nedense) pamuk koydum, üstüne kutusunda gelen elyafımsı zımbırtıyı kesip yerleştirdim, pcb plakanın altındaki demir zımbırtıya tape mod yaptım ( titreşimi alması için elektrik bandı + tok ses için maskeleme bandı) , stabilizörlerin switch gibi olan kısımlarına O-rim taktım ve şimdi aklımda kalan tek şey lube, bakalım umarım güzel bir lubedur. İnternette bakındım aynı kodla sanırım Krytox lube üretiyor ve inceymiş, seviliyor ancak bunun markası krytox değil sanırım, kutusunda Miscrew yazıyor fotoğrafında ama bilemedim herhalde başka bir marka. Bakalım umarım güzeldir..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,148
Üyeler
197,826
Son üye
Albertinyo
Geri