Neler Yeni

Bu marka ve bu marka kulaklık nasıl

Reaksiyon skoru
132
Linkini bırakıyorum. Ne gamepower ne de rampage önerisi istiyorum arkadaşlar. Çünkü bu kadar kulaklık markası varken tekel bu ikisinin etrafında dönmüyor. Araştırdım önerdiğiniz alph x olsun medusa olsun kullanıcılar tarafından olumlu yorumlar almamış.Düşüncem gerçekten kulaklık hakkında net fikirler yok ve aşırı fazla kirli bilgi var. Mouseda log g102 al dediler, bitti mouse çok güzel ama kulaklık meselesi uzadıkça uzuyor.

404
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link bozuk

Bir arkadaşımda var sorayım nasıl diye

rampage ve gamepower bu bütçenin en iyisi çünkü. bu fiyata çoğu kişinin bilmediği rampage comfort alınabilir.

A
4 5 aydır kullanıyormuş hocam arkadaşım. Mikrofonu kötüymüş ve acıtıyormuş
Anladım şu anlık rampage comfort var kafamda, çünkü genel anlamda diğer modeller için kötü yorumlar var. Demek 200 bandında f/p ürün yok, hepsinin en az bir kusuru çıkıyor. Rampage hakkında hiç olumlu yorum duymadım açıkçası direk çöp marka diyenler var. 1 yıl dayanıyor diyenler var ama alpha x i net cafede denemiştim beni mutlu hissetirmişti

A
Anladım şu anlık rampage comfort var kafamda, çünkü genel anlamda diğer modeller için kötü yorumlar var. Demek 200 bandında f/p ürün yok, hepsinin en az bir kusuru çıkıyor. Rampage hakkında hiç olumlu yorum duymadım açıkçası direk çöp marka diyenler var. 1 yıl dayanıyor diyenler var ama alpha x i net cafede denemiştim beni mutlu hissetirmişti
Hiçbir markaya genel olarak 'ÇÖP!' lakabı kesinlikle takılamaz.Model belirtilerek eksiklikleri ve iyi olduğu yönler değerlendirilir.Her markanın iyi ürünü de var kötü ürünü de.

A
Rampage kulaklık ve çöp?
Alpha x??

Rampage kulaklık ve çöp?
Alpha x??
Sadece bunları oku. Unutma bir şey alırken iyi yorumlara bakmayacaksın. O yüzden kirli bilgi diyorum.

Hiçbir markaya genel olarak 'ÇÖP!' lakabı kesinlikle takılamaz.Model belirtilerek eksiklikleri ve iyi olduğu yönler değerlendirilir.Her markanın iyi ürünü de var kötü ürünü de.
Kardeşim herkes biliyor neyin ne olduğunu, malzemeden kaçan, kalitesiz bir marka deniliyor. Sadece şunu söyleyeyim ateş olmayan yerden duman çıkmaz demek sorunlu bir marka

Sadece bunları oku. Unutma bir şey alırken iyi yorumlara bakmayacaksın. O yüzden kirli bilgi diyorum.

Kardeşim herkes biliyor neyin ne olduğunu, malzemeden kaçan, kalitesiz bir marka deniliyor. Sadece şunu söyleyeyim ateş olmayan yerden duman çıkmaz demek sorunlu bir marka
Bunu ben de biliyorum ancak direkt olarak 'ÇÖP' lakabı verilmemeli diyorum, diğer markalar varken Rampage Drop önermek o zaman yanlış mı oluyor? Hayır, olmuyor.Çünkü marka olarak değil, ürün olarak bakılmalı.

Bunu ben de biliyorum ancak direkt olarak 'ÇÖP' lakabı verilmemeli diyorum, diğer markalar varken Rampage Drop önermek o zaman yanlış mı oluyor? Hayır, olmuyor çünkü marka olarak değil, ürün olarak bakılmalı.
Denilen şey kendi fiyat aralığındaki rakiplerine nazaran kalitesiz bir marka. 1 yıldan sonra genelde kullanılmıyor ve parasını haketmiyor. Anlamadığım bu kadar marka varken neden sürekli rampage marka öneriliyor. Yani herkesin ağzından farklı bir şey çıkması garip sonuçta sen fiatın hiçbir arabasını volkswagen ile kıyaslayamazsın. Umarım anlatabilmişimdir. Fotoğraf attım bak tavsiye veriliyor ama arkası dolu değil

Ekler

• 887969C0-33B5-4D52-ABB7-13AAE5CA8F07.png
    887969C0-33B5-4D52-ABB7-13AAE5CA8F07.png
    435.7 KB · Hit: 43
Denilen şey kendi fiyat aralığındaki rakiplerine nazaran kalitesiz bir marka. 1 yıldan sonra genelde kullanılmıyor ve parasını haketmiyor. Anlamadığım bu kadar marka varken neden sürekli rampage marka öneriliyor. Yani herkesin ağzından farklı bir şey çıkması garip sonuçta sen fiatın hiçbir arabasını volkswagen ile kıyaslayamazsın. Umarım anlatabilmişimdir. Fotoğraf attım bak tavsiye veriliyor ama arkası dolu değil
Benim yazdığımı güzelce görüp okudun mu?Alpha X hakkında bir şey yazmadım.350 lira civarı bütçeye önerilen ilk kulaklık HS 35 sonra da Rampage Drop vb. diye devam ediyor.Drop hakkında güzel yorumlar geliyor.Hala değişmeyen bir gerçek var ki gidip tümevarımı doğru düzgün yapmayıp bazı ürünleri görüp çöp dersen yanlış olur.F/P kategorisinde Gamepower,Rampage gibi markaların güzel ürünleri önerilir.Marka önerilmez,model önerilir.Ben buraya IPhone>Samsung yazamam.Fiyat verirsin ona göre en iyi alman gereken modeli veririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,061
Üyeler
173,304
Son üye
asllaaan87
Geri