O bir model değil Router sanırım. DSL altyapı ile çalışmaz.Beyler şuan kullandığım modem mw305r millenicomun 35 indirme 6 yükleme hızı veren tarifesine geçsem bu modemi kullanabiliyor muyum yoksa yeni modem mi almam gerekiyor.
Altyapı sorgulamada yazar sonuctaNasıl bakıyorum ona
Dediği gibi baktım şimdi o galiba routerO bir model değil Router sanırım. DSL altyapı ile çalışmaz.
Bu lokasyonda Türk Telekom HİPERNET internet hizmetinden faydalanabilirsiniz. YazıyorAltyapın vdsl mi adsl mi fiber mi
O zaman güzel kolay kurulum olan modem önerir misinizO bir model değil Router sanırım. DSL altyapı ile çalışmaz.
Turknet altyapı sorgulama yap daha detaylı ogrenirsinBu lokasyonda Türk Telekom HİPERNET internet hizmetinden faydalanabilirsiniz. Yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman güzel kolay kurulum olan modem önerir misiniz
Hipernet dediği VDSL oluyor. Türknet sitesinden sorgula alabileceğin hızı görürsün.Bu lokasyonda Türk Telekom HİPERNET internet hizmetinden faydalanabilirsiniz. Yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman güzel kolay kurulum olan modem önerir misiniz
DSL-AC51 güzel modem ancak bende arada 5G de kopmalar oluyor yazılımdan kaynaklı sanırım. Tenda yı iyi diye duydum tercih edebilirsiniz.Hipernet dediği VDSL oluyor. Türknet sitesinden sorgula alabileceğin hızı görürsün.
Modem olarak bunları önerebilirim:
Asus DSL-AC51 2 Port 750 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus DSL-AC51 2 Port 750 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus DSL-AC51 2 Port 750 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comTenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.392,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com