Neler Yeni

Bu monitör alınır mı?Gigabyte g24 F2

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
yani hocam ürüne sahip değilim fakat zamanında araştırmasını yapmıştım kullananlar memnun fakat fiyatı şu an yüksek eskiden itopyada 3400 tl idi o zaman herkes tavsiye ediyordu ve yanlış bilmiyorsam itopya da ölü piksel testi yapıyorlardı yani öylelikle sorunsuz cihaz oluyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve bence alacaksan itopyanın 11 11 indirimlerini bekle

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oduncu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani hocam ürüne sahip değilim fakat zamanında araştırmasını yapmıştım kullananlar memnun fakat fiyatı şu an yüksek eskiden itopyada 3400 TL idi o zaman herkes tavsiye ediyordu ve yanlış bilmiyorsam itopya da ölü piksel testi yapıyorlardı yani öylelikle sorunsuz cihaz oluyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve bence alacaksan itopyanın 11 11 indirimlerini bekle
Azerbaycan yaşıyorum burda bütçemin yettiği bu ,bir tane de aoc var ama o curved olduğu için almayı düşünmüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
hocam kusura bakma ama monitör üzmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
@mumutkantar Hocam 8 Kasımda itopya da indirimler başlayınca ben de monitör almayı düşünüyorum.Monitörleri deneyip mi gönderiyorlar veya ölü pixel çıkınca iade politikaları hakkında bilginiz var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
@mumutkantar Hocam 8 Kasımda itopya da indirimler başlayınca ben de monitör almayı düşünüyorum.Monitörleri deneyip mi gönderiyorlar veya ölü pixel çıkınca iade politikaları hakkında bilginiz var mı?
hocam tam bilmiyorum isterseniz yeni başlık açın daha faydalı olacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,037,844
Üyeler
164,570
Son üye
yardım alan biri
Top Bottom