kaiteli va memnun kalırsınHocalarım kısa kesicem aşağıdaki monitör alınır mı? Bütçe 1 lira çıkmaz malesef...
Alıntıyı görüntüle
Markası iyi marka bilinmedik bir şey değil elbet sorunları vardır ama bu fiyata gayet iyi olduğu düşünüyorum g3 ten iyidirHocalarım kısa kesicem aşağıdaki monitör alınır mı? Bütçe 1 lira çıkmaz malesef...
Alıntıyı görüntüle
benim 60hz tv bile ondan iyi tek iyi yanı pivot standıMarkası iyi marka bilinmedik bir şey değil elbet sorunları vardır ama bu fiyata gayet iyi olduğu düşünüyorum g3 ten iyidir
Knk TR'de 2K veya üstü monitör almıyorsan Sıfır almanı Tavsiye etmem bu fiyatın daha altına 2.EL IPS Pivot'lu 180hz 1ms GTG G-Sync vs. Destekli Dell/Asus/MSI gibi markaların monitörlerini bulabilirsin hatta garantili bile bulursun + bir yanıda test edip ölü pixel/ışık sızması/ghosting vs. varmı falan görürsün ve işini sağlama almış olursunHocalarım kısa kesicem aşağıdaki monitör alınır mı? Bütçe 1 lira çıkmaz malesef...
Alıntıyı görüntüle
hocam sarı siteden buldum bitane eywKnk TR'de 2K veya üstü monitör almıyorsan Sıfır almanı Tavsiye etmem bu fiyatın daha altına 2.EL IPS Pivot'lu 180hz 1ms GTG G-Sync vs. Destekli Dell/Asus/MSI gibi markaların monitörlerini bulabilirsin hatta garantili bile bulursun + bir yanıda test edip ölü pixel/ışık sızması/ghosting vs. varmı falan görürsün ve işini sağlama almış olursun
-Ortalama 2800-3500K arasına Rahat bulursun
-suan düşündüğün monitör parasını kesinlikle hak etmiyor yani markayı ve. Boş ver özellikleri zaten kötü VA panel/Curved / G-Sync vs. Yok daha bı çok şey var
-Tavsiyem Curved alma Düz monitör al çevremde ve internette gördüğüm insanların %99'u Curved aldığına pişman emin ol Düz daha iyi
Atsana bı knk bakım Eğer satın aldıysan özellikleri markası fiyatı vs. Yazsanahocam sarı siteden buldum bitane eyw
Pivot yazmıyor Ekranın hareket kabiliyeti kısıtlı olur.Hocalarım kısa kesicem aşağıdaki monitör alınır mı? Bütçe 1 lira çıkmaz malesef...
Alıntıyı görüntüle