Arkadaşın bahsettiği de güzel. Ama 20hz ve 0.5ms daha az süre için 600tl verilir mi bilmiyorum. Belki hoparlörü de olduğunu düşünerek alabilirsin ama bütçe arttırmayacaksan senin attığın güzel görünüyor.Olabilir, fakat çıkabilirsen asusun VG248QG modeline bak çok daha iyi bir seri. 0.5ms 165hz parlaklık ve panel renkleri daha iyi. Ayrıca hem freesync hem de G-sync uyumluluğu mevcut.
alAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar 144 hz düşünüyorum cs valo gibi oyunları oynayacağım için ıps düşünmedim (gecikme açısından) sizce alınır mı (r5 3600+rtx2060 için
Panel ve renkleri daha iyi ?Olabilir, fakat çıkabilirsen asusun VG248QG modeline bak çok daha iyi bir seri. 0.5ms 165hz parlaklık ve panel renkleri daha iyi. Ayrıca hem freesync hem de G-sync uyumluluğu mevcut.
gayet yeterli seviyedeAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar 144 hz düşünüyorum cs valo gibi oyunları oynayacağım için ıps düşünmedim (gecikme açısından) sizce alınır mı (r5 3600+rtx2060 için
G-sync önemli mi senceOlabilir, fakat çıkabilirsen asusun VG248QG modeline bak çok daha iyi bir seri. 0.5ms 165hz parlaklık ve panel renkleri daha iyi. Ayrıca hem freesync hem de G-sync uyumluluğu mevcut.