Neler Yeni

Bu monitör alınır mı?

TLCWeeb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Berke

NightStop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Egemen Evlimoğlu
Eğer bir problemi yoksa alınabilir güzel bir monitör. Sıfır düşünürsen o fiyatlarda VP249QGR modeline de bakabilirsiniz
bunu aldım Hocam bu daha mantıklıydı ikinci monitör olarak asusların indirimini kovalayacağım

Mesaj otomatik birleştirildi:

Outlet dedikleri, satış için sergilenen ürünlerdir. Yani monitörü kutusundan çıkartılıp tezgaha koyulup sergilenmiş. Büyük ihtimal her yeri çiziktir. Outlet alacağına üzerine 200 lira ekleyip sıfırını alabilirsin.

evet almaktan vazgeçtim onun yerine indirimli dell olanı aldım bunu indirimde sıfır almayı planlıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Monitör güzeldir belki ama Mediamarkt, Teknosa, Vatan gibi yerlerden outlet alırken dikkatli olmak lazım. Maalesef mağazada pek kontrol etmiyorlar. Paneli yalamış bile olabilir tuhaf bir tip. Çok fazla elleniyor yani ürünler. Gözümle gördüm ve bu mağazalardan olan outlet ürünler pek içime sinmez açıkçası.

NightStop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Egemen Evlimoğlu
Monitör güzeldir belki ama Mediamarkt, Teknosa, Vatan gibi yerlerden outlet alırken dikkatli olmak lazım. Maalesef mağazada pek kontrol etmiyorlar. Paneli yalamış bile olabilir tuhaf bir tip. Çok fazla elleniyor yani ürünler. Gözümle gördüm ve bu mağazalardan olan outlet ürünler pek içime sinmez açıkçası.
Evet hocam biraz düşününce ben de aynı fikire ulaştım o yüzden sıfır dell aldım az önce

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Evet hocam biraz düşününce ben de aynı fikire ulaştım o yüzden sıfır dell aldım az önce
Mantıklı bir karar bence de. Hayırlı olsun mavi ekransız günlerde kullanman dileğiyle:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,025
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom