- Reaksiyon skoru
- 9,838
Aynı paneli Asus rog 9k dan başlıyor ve kaliteliHocam kaliteli değil diyorlar bunun için ama bilmiyorum.
Aynı paneli Asus rog 9k dan başlıyor ve kaliteliHocam kaliteli değil diyorlar bunun için ama bilmiyorum.
Aynı paneli Asus rog 9k dan başlıyor ve kaliteli
Ve 27 inç FPS oyunları için iyi olmaz piksel sayar![]()
ViewSonic 27 Vıewsonıc Vx2719-pc-mhd 1ms 240hz 250 Nıts Freesync / G-sync 2xhdmı Dp Curve Gamıng Monıtor - Fiyatı, Yorumları
ViewSonic 27 Vıewsonıc Vx2719-pc-mhd 1ms 240hz 250 Nıts Freesync / G-sync 2xhdmı Dp Curve Gamıng Monıtor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bişey olmaz bu monitörde güven bak neden viewsonuc öneriyorum panel kalitesi çok iyi diye zaten adamların işi ekran üzerine olduğu için profesyoneller bu konuda birde eğer Samsung odyssey alcaksan sakın alma dayımda g7 falan vardı ekran kasadan ayrılıp durdu dayım 4-5 kere garantiye götürdü uğraşma viewsonic falan bak excaliburun var 200hz onlara bak ama Samsung almaVe 27 inç FPS oyunları için iyi olmaz piksel sayar
Bn monitör almıyorum ve onerdigin monitör açıklamaya göre 1280/800Bişey olmaz bu monitörde güven bak neden viewsonuc öneriyorum panel kalitesi çok iyi diye zaten adamların işi ekran üzerine olduğu için profesyoneller bu konuda birde eğer Samsung odyssey alcaksan sakın alma dayımda g7 falan vardı ekran kasadan ayrılıp durdu dayım 4-5 kere garantiye götürdü uğraşma viewsonic falan bak excaliburun var 200hz onlara bak ama Samsung alma
Hocam teşekkürler ama 27 inç düşünmüyorum şu anda 75 hz 23.8 inç bir monitörüm var alıcağım monitör 1. Ekran olacağı için 23-8 inç düşünüyorum.Bişey olmaz bu monitörde güven bak neden viewsonuc öneriyorum panel kalitesi çok iyi diye zaten adamların işi ekran üzerine olduğu için profesyoneller bu konuda birde eğer Samsung odyssey alcaksan sakın alma dayımda g7 falan vardı ekran kasadan ayrılıp durdu dayım 4-5 kere garantiye götürdü uğraşma viewsonic falan bak excaliburun var 200hz onlara bak ama Samsung alma
Excalibur'un kasadan ayrılmayacağının garantisi nerede ? G7 curved panel ondan ayrılıyordur. Samsung'un ayrılıyorsa Excalibur'un çatlayabilir haberin olsun.Bişey olmaz bu monitörde güven bak neden viewsonuc öneriyorum panel kalitesi çok iyi diye zaten adamların işi ekran üzerine olduğu için profesyoneller bu konuda birde eğer Samsung odyssey alcaksan sakın alma dayımda g7 falan vardı ekran kasadan ayrılıp durdu dayım 4-5 kere garantiye götürdü uğraşma viewsonic falan bak excaliburun var 200hz onlara bak ama Samsung alma
O monitörün VA paneli güzel ufo testine diğer forumlardan ulaşabilirsiniz. Benimde monitörümün ufo testine benziyor alan rahatsız olmaz. G4 gereksiz pahalı bir IPS model.va panel ghosting olur bu monitörde
Özellikle 240 hz isteme sebebiniz ne ? Size 144 hz 2K modellerde bulunabilir.![]()
Spardox Gaming SG-24240P 24" 1ms GTG 240Hz IPS FullHD Pivot Pro Oyuncu Monitörü Fiyat
Spardox Gaming SG-24240P 24" 1ms GTG 240Hz IPS FullHD Pivot Pro Oyuncu Monitörü uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
fps tarzı oyunlar oynuyorum.Excalibur'un kasadan ayrılmayacağının garantisi nerede ? G7 curved panel ondan ayrılıyordur. Samsung'un ayrılıyorsa Excalibur'un çatlayabilir haberin olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O monitörün VA paneli güzel ufo testine diğer forumlardan ulaşabilirsiniz. Benimde monitörümün ufo testine benziyor alan rahatsız olmaz. G4 gereksiz pahalı bir IPS model.
AOC olabilir mesela:
![]()
AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.544,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Özellikle 240 hz isteme sebebiniz ne ? Size 144 hz 2K modellerde bulunabilir.
Hocam AOC 24.5" 25G3ZM/BK 240Hz 0.5ms model ile sizin attığınız arasında ne fark var fiyat farkı fazla gibi geldi bana.Excalibur'un kasadan ayrılmayacağının garantisi nerede ? G7 curved panel ondan ayrılıyordur. Samsung'un ayrılıyorsa Excalibur'un çatlayabilir haberin olsun.
O monitörün VA paneli güzel ufo testine diğer forumlardan ulaşabilirsiniz. Benimde monitörümün ufo testine benziyor alan rahatsız olmaz. G4 gereksiz pahalı bir IPS model.
AOC olabilir mesela:
![]()
AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.544,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
IPS panel olduğu için daha iyi bir blurr performansı var ve daha kaliteli bir seri o. Şu konuyu inceleyin derim eğer VA olanı alacaksanız.fps tarzı oyunlar oynuyorum.
Hocam AOC 24.5" 25G3ZM/BK 240Hz 0.5ms model ile sizin attığınız arasında ne fark var fiyat farkı fazla gibi geldi bana.
Baktım şimdi hocam ama 7k üstüne çıkamam onun yerine bütçemi 5-5,5k ile sınırlandırıp artan kısmı ekran kartına eklemek daha mantıklı geliyor 5,5k ya monitör önerebilir misin acaba?IPS panel olduğu için daha iyi bir blurr performansı var ve daha kaliteli bir seri o. Şu konuyu inceleyin derim eğer VA olanı alacaksanız.
Hiç belli olmaz , daha önce excaliburu deneyimledinmi ??Excalibur'un kasadan ayrılmayacağının garantisi nerede ? G7 curved panel ondan ayrılıyordur. Samsung'un ayrılıyorsa Excalibur'un çatlayabilir haberin olsun.
AOC olabilir mesela:
![]()
Işık sızması ve ayağının yükseklik ayarsız olması dışında sıkıntısı yok. Twisted ile aynı fabrikada üretilmişHocam kaliteli değil diyorlar bunun için ama bilmiyorum.