Neler Yeni

Bu monitör gereğinden pahalı mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
merhaba arkadaşlar ben bu sene mart nisan ayları civarında sizin ve teknoloji kanallarının yardımı ile bir PC topladım. az önce monitörümün fiyatını merak ettim ve baktım. 10999 TL . 2K 165 Hz asus tuf gaming 27" ıps panel zaten linkini attım. sizce bu fiyat normal mi gereğinden fazla mı artmış? ayrıca ekran kartım rtx 4060 ti 16 GB sizce monitör gereksiz güçlü mü kalmış? yorumlarınızı beklerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki
merhaba arkadaşlar ben bu sene mart nisan ayları civarında sizin ve teknoloji kanallarının yardımı ile bir PC topladım. az önce monitörümün fiyatını merak ettim ve baktım. 10999 TL . 2K 165 Hz asus tuf gaming 27" ıps panel zaten linkini attım. sizce bu fiyat normal mi gereğinden fazla mı artmış? ayrıca ekran kartım rtx 4060 ti 16 GB sizce monitör gereksiz güçlü mü kalmış? yorumlarınızı beklerim

https://www.epey.com/monitor/asus-rog-strix-xg27acs.html bu daha iyi gibi.

DogancanYr

80+ Bronze
Bende de var monitörün aynısından.
3k altına da alınabilinilirdi ama hareketli olması fiyatı arttırmış.
2k kullanılır her türlü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de var monitörün aynısından.
3k altına da alınabilinilirdi ama hareketli olması fiyatı arttırmış.
2k kullanılır her türlü.
hareketli mi, eğer hareketten kastın panelin elle ayarlanabilmesi ise öyle bir özellik yok. galiba. ama bu pc yi çok uzun süreler kullanmak için aldım ilerde farklı bir ekran kartı takarsam iyi ayak uydurur diye düşünüyorum. zaten evde 2 tane 4k tv varken kocaman monitörün fhd olması rahatsız ederdi

monitör güzel ve benimkinden şöyle kaba taslak bir bakışla daha iyi gözüküyor. ama galiba ben pc topladığım sıralar ya bu piyasada yoktu ya da fiyatı çok fazlaydı

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Yağız
hareketli mi, eğer hareketten kastın panelin elle ayarlanabilmesi ise öyle bir özellik yok. galiba. ama bu pc yi çok uzun süreler kullanmak için aldım ilerde farklı bir ekran kartı takarsam iyi ayak uydurur diye düşünüyorum. zaten evde 2 tane 4k tv varken kocaman monitörün fhd olması rahatsız ederdi

monitör güzel ve benimkinden şöyle kaba taslak bir bakışla daha iyi gözüküyor. ama galiba ben pc topladığım sıralar ya bu piyasada yoktu ya da fiyatı çok fazlaydı
bahsettiği şey pivot özelliği monitörün duruşunu ayarlamakla alakalı birde asus tuf önermem hocam vg27aqa1 almıştım Amazondan normal monitörlere göre çok sıcaktı tuf serisinde öyle bi sorun var şuan dell g2724d kullanıyorum 9.500 falan öneririm

DogancanYr

80+ Bronze

Dik konuma gelmesi diyorum.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Shoto Todoroki

olabilir sizin attığınızın tek artısı renk sayısı benim attığıma göre.

Top Bottom