Neler Yeni

Bu monitör nasıl arkadaşlar

Bergee

80+ Silver
Samsung'un monitörünü alırım diğerleri kalitesi iyi olmayan markalar bence
En azından VA panel TN paneli alıp kör olacağıma kaliteden düşer diğerlerini alırım. Ama bende samsung öncelikli olurdu. Yalnız samsung 4ms aradaki fark anlaşılmaz belki fakat, takıntı olabilir :D

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Bende dell 27" curved monitör vardı çokta memnundum herhangi bir sıkıntı yaşamadım sadece çok büyük olduğu için 24" ekrana geçtim :D
27 çok mu büyük oluyor ben fps oyunlarında kafadan daha rahat vurabilmek için büyük bakıyorum :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok uygun fiyata kaliteli marka model Va panel varsa alınır. Onun dışında kesinlikle IPS panel tercih edin.
IPS'ler de çok pahalı ya VA panel Alırım ileride belki ips gecerim diye düşünmüştüm

Bergee

80+ Silver
27 çok mu büyük oluyor ben fps oyunlarında kafadan daha rahat vurabilmek için büyük bakıyorum :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

IPS'ler de çok pahalı ya VA panel Alırım ileride belki ips gecerim diye düşünmüştüm
Çok büyük oluyor hocam 24" daha sağlıklı bence fps oyunlar için 27 aldığıma pişman olmuştum o sebepten ötürü :(

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Çok büyük oluyor hocam 24" daha sağlıklı bence fps oyunlar için 27 aldığıma pişman olmuştum o sebepten ötürü :(
Demek o kadar büyük he. Fps oyununda bir yere bakacağında kafanı sağa sola çevirmen gerekiyordu yani değil mi.

Bergee

80+ Silver
Demek o kadar büyük he. Fps oyununda bir yere bakacağında kafanı sağa sola çevirmen gerekiyordu yani değil mi.
O kadar değil hocam da yakın pozisyonda oynuyorsan sıkıntı uzaktan oynuyorsan sıkıntı yok yani ben yakından oynadığım için sıkıntıydı benim için.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
O kadar değil hocam da yakın pozisyonda oynuyorsan sıkıntı uzaktan oynuyorsan sıkıntı yok yani ben yakından oynadığım için sıkıntıydı benim için.
bende yakından bakıyorum ozaman bana 27 inç gitmez :/ valorantta haritaya bakcam diye kafamı cevirmem gerekir :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,175
İsim
Burak Karadağ
Yorumları okudumda eğer hardcore FPS oynayan arkadaşlar varsa eğer sakın 27" ekran almasın. En sağlıklısı 24" ekrana daha iyi odaklanabiliyorsunuz. 27" aşırı büyük ve gerçekten illet bir şey farklı işler için kullananlar dikkate almasın

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Yorumları okudumda eğer hardcore FPS oynayan arkadaşlar varsa eğer sakın 27" ekran almasın. En sağlıklısı 24" ekrana daha iyi odaklanabiliyorsunuz. 27" aşırı büyük ve gerçekten illet bir şey farklı işler için kullananlar dikkate almasın
Bilgi için çok teşekkür ederim adamsıınnn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,815
Üyeler
167,723
Son üye
emreaktas190713
Top Bottom