DENI2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
bende sordum ama neyseGönder yenisini al böyle bir marka ve monitör varken bunlar ne alaka anlamadım
bende sordum ama neyseGönder yenisini al böyle bir marka ve monitör varken bunlar ne alaka anlamadım
ASUS VQ al 144/1 pivot yada 165/1 al geç 10 numara monitörPahalı biraz
Okumadım dersteydim.bende sordum ama neyse
yok ona bir şey demedimASUS VQ al 144/1 pivot yada 165/1 al geç 10 numara monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:
Okumadım dersteydim.
Sen bilirsin olayı pek bilmiyorum ama bu monitörler varken onlara bulaşma canını sıkma ölü pixel içinBi tane daha PC toplayacgim oyüzden beklemek istemedim bir tane daha alim oyle gonderim istiyorum
Olay şu nasil olsa bir tane daha monitör alacagim icin simdiden alayim.monitörsüz kalmiyayim diye veya aynisindan bi tane daha alabilirim bilmiyorumSen bilirsin olayı pek bilmiyorum ama bu monitörler varken onlara bulaşma canını sıkma ölü pixel için
Anladım 2 pc 2 monitör diyorsun galibaOlay şu nasil olsa bir tane daha monitör alacagim icin simdiden alayim.monitörsüz kalmiyayim diye veya aynisindan bi tane daha alabilirim bilmiyorum
Pahalı gereksiz bence 1900 ne abi ya sanki 2k alıyoz gereksiz.İndirimi bekle aoc 24g2u al kafan rahat olsun.
İndirimde 1600 oluyor hocamPahalı gereksiz bence 1900 ne abi ya sanki 2k alıyoz gereksiz.