kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
çomarlar
Çomar anlamı: Kaba yapılı, gövdesi yere yakın, bacakları güçlü, iri bir köpek, çoban köpeği.
Raporluyorum.
çomarlar
köpeği çıkar gerisi öyleÇomar anlamı: Kaba yapılı, gövdesi yere yakın, bacakları güçlü, iri bir köpek, çoban köpeği.
Raporluyorum.
Bunu kim için dedin?çomarlar
arkadaşBunu kim için dedin?
reis bana sağlamından 20 yıl ban atar mısın ?Bunu kim için dedin?
Üzülürsün.reis bana sağlamından 20 yıl ban atar mısın ?
bak reis şu forumuda Abdullah abiyide ve çoğu üyeyide cidden seviyorum. geçtiğimiz haftalarda çok iyiydi fakat bu aralar saçmalamaya başladım.kalp kırıyorum yok yere de benim gibi biri içinde kalpleri kırılmaz orasıda ayrı.Üzülürsün.
Normalde böyle konuların yüzüne bakılmaz ben yazardım, arkadaşlar monitör bu neden tartıştınız ki? Öpüşün barışın. (Mod gittikten sonra devam) Şaka bir yana gerek yok yapmayın gece gece ortam samimileşirken yakıştıramadım.
Böyle yaparsan "forumun saçmalıyor" olması zaten kaçınılmaz.bak reis şu forumuda Abdullah abiyide ve çoğu üyeyide cidden seviyorum. geçtiğimiz haftalarda çok iyiydi fakat bu aralar saçmalamaya başladım.kalp kırıyorum yok yere de benim gibi biri içinde kalpleri kırılmaz orasıda ayrı.
bi kaç hafta atsan en azından kendime gelebilirim
reis ne yapalım senin gibi mi olalım şimdi ?Böyle yaparsan "forumun saçmalıyor" olması zaten kaçınılmaz.
Benim de canımı sıkan saçma sapan şeyler oluyor, ama böyle saçma hareketler sergilemiyorum.
Tamam, ne istiyorsun? Uzaklaştırma mı?reis ne yapalım senin gibi mi olalım şimdi ?
ben böyleyim bundan bende rahatsızım ((
fazla uzatmaya değmez kolay gelsin sana <33
2 hafta atabilirsen güzel olurTamam, ne istiyorsun? Uzaklaştırma mı?