Bu paraya Bu özellikler biraz garip geldi o yüzden bi sorayım dedim genel olarak bi sorunu varmidirdostum curved va panellerin hepsi ghosting sorunlu oluyor. şöle bişi var test ettiğinde ghosting görürsün ama oyunlarda gözle görülür mü ona bakman lazım mesala bende vx2458 c mhd var va panel ghosting var ama oyunlarda belli olmuyor.
sadece ghosting sorunu var oda dediğim gibi bu panellerde normal şansını deneyip oyunlarda sorun yaratıyor mu yaratmıyor mu ona bakıcaksın.Bu paraya Bu özellikler biraz garip geldi o yüzden bi sorayım dedim genel olarak bi sorunu varmidir
Anladım dostum sağolsadece ghosting sorunu var oda dediğim gibi bu panellerde normal şansını deneyip oyunlarda sorun yaratıyor mu yaratmıyor mu ona bakıcaksın.
monitörün özellikleride iyi ama diğer firmalara karşı biraz daha düşük fiyat olmasının sebebi çok bilenen bir model ve kullanan kişilerin olmadığından dolayı kaynaklandığını düşünüyorum şahsen youtubede bi araştır derim sende saol.Anladım dostum sağol
Fiyat yükselmiş zaten çok sağolmonitörün özellikleride iyi ama diğer firmalara karşı biraz daha düşük fiyat olmasının sebebi çok bilenen bir model ve kullanan kişilerin olmadığından dolayı kaynaklandığını düşünüyorum şahsen youtubede bi araştır derim sende saol.
Bendede tam tersidostum curved va panellerin hepsi ghosting sorunlu oluyor. şöle bişi var test ettiğinde ghosting görürsün ama oyunlarda gözle görülür mü ona bakman lazım mesala bende vx2458 c mhd var va panel ghosting var ama oyunlarda belli olmuyor.