Bu monitörler ile alakalı neden hiç bir inceleme yok

hiçbir türlü inceleme yok birisi sadece itopyada satılıyor birisi de hepsiburada da

Neden inceleme olsun bu fiyat bandında daha iyi monitörler varken bu fason üretim çin malına kim neden para versin

Ne bi garantisi var ne bi teknik servisi var ne bi ekstrası var çöpün çöpü markasız fason üretim çirkin bi monitör. MSI alıyorsun 3 yıl garanti veriyor adamlar 3 yıl ne demek 3 yıl

Ne bi garantisi var ne bi teknik servisi var ne bi ekstrası var çöpün çöpü markasız fason üretim çirkin bi monitör. MSI alıyorsun 3 yıl garanti veriyor adamlar 3 yıl ne demek 3 yıl
1753053425416.webp

Adam sana hangi model daha iyi sormus marka istememis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/monitor/en-u...uQvDsFassZPJDONFLnejRYXZryn9TrxcaAjyCEALw_wcB

Bununda ayagi cok cirkin ama bilindik marka daha iyidir

@Tayfunns daha iyi bilir

Adam sana hangi model daha iyi sormus marka istememis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/monitor/en-u...uQvDsFassZPJDONFLnejRYXZryn9TrxcaAjyCEALw_wcB

Bununda ayagi cok cirkin ama bilindik marka daha iyidir

@Tayfunns daha iyi bilir
Birader sen Alman göçmeni falan mısın? Türkçe bilmiyor musun? "Adam sana hangi model daha iyi sormus marka istememis" bu konuşmadan bunu nasıl çıkarabiliyorsun? Ayrıca sana ne benim ne yazacağımdan seni ne ilgilendirir sen kendi işine bak?

İncelemesi burada var.
Bütçesine göre sundukları çok değerli bence.
Evet siyah-beyaz dengesi gerçekten yetersiz, renk gamutu çıplak gözle görmeden dahi yetersiz olduğu belli oluyor.
Ama bu fiyata da 200-540hz başka bir monitör alamazsınız.
Valo-CS yada sim yarışı oynayan adam için bence gayet ideal bir monitör.

Birader sen Alman göçmeni falan mısın? Türkçe bilmiyor musun? "Adam sana hangi model daha iyi sormus marka istememis" bu konuşmadan bunu nasıl çıkarabiliyorsun? Ayrıca sana ne benim ne yazacağımdan seni ne ilgilendirir sen kendi işine bak?
Forumda olmasak alman gocmeni neymis bir guzel anlatirdim engelle ve uza dedigni bilmiyorsun

o dediğimi de sana hangi model daha iyi sormus sen direk msi demissin dostum

Sana boyle yazma soyle yaz dedigmi de hatirlamiyorum senin yazdigin seylere karıstirgmi nerden cikardin bide isine bak demissin sende msi reklamlarina bak millete msi yazip dur birsuru msi marka monitör var model bile oneremiyorsun burda bana atarlaniyorsun

Son düzenleme:
Geri