FAZEON X24F165S 23.8" 165Hz 5ms Fast IPS Gaming Monitör SEPETTE 2999 TL

5 ms mi hocam buna vereceğinize geçen gün konusu açılmıştı aocun 180 hz ıps renk doğruluğu da mükemmel 1ms monitör almak daha iyi fazeonu ilk defa duyuyorum b azı ıps ekranlar va dan daha kötü
O yazılan 1ms'ler gerçek mi sanıyorsunuz? IPS Panelde 3-5ms aşağısı hiç görmedim ben, Oled olmadan 1ms ve aşağısını zor görürsünüz.

5 ms mi hocam buna vereceğinize geçen gün konusu açılmıştı aocun 180 hz ıps renk doğruluğu da mükemmel 1ms monitör almak daha iyi fazeonu ilk defa duyuyorum b azı ıps ekranlar va dan daha kötü
Oyun oynarken bile genelde 20 30 ms gecikme oluyor 5 ms olsa ne 0.5 1 olsa ne.

Ha yinede insan alırken 0.5 1ms almak istiyor orasıda doğru

buradan test edip bahsettiğin çizgiyi foto atabilirmisin bakarız forumca
Hocam doğrudan renklere bakarak olmuyor o dediğim çizgi olayı.
Hatta her zamanda olmuyor ara sıra mesela cs go girerken turuncu renklerin olduğu yerlerde fark edebiliyorum.
Bazen de gariptir ki o çizgiler denk gelmiyor. Monitör kafasına göre takılıyor yada benim sistemde bir problem olabilir bunuda boş bir zaman da farklı alternatif donanımlar deneyerek ancak teşhis koyabilirim.

Not: Evde Aoc monitörü var mesela onda bu problem yok sadece bu monitörü aynı kasaya bağlayınca bu durumları yaşıyorum. Yani burdan yola çıkarsak sorunun monitörden kaynaklandığı daha bariz duruyor.

Geri