ölücüadam42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 574
İkinci el de bu fiyata ips monitör bulmak zor 

param olsa alırdum yaGamebooster'ın 165 Hz monitörü ile tamamen aynı. Bu 2 monitörden birini kullanan varsa eğer servis menüsüne girip panel ismini yazarsa eğer iyi olur.
![]()
FAZEON X24F165S 23.8" 165Hz 5ms HDMI DP HDR FreeSync G-Sync FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
FAZEON X24F165S 23.8" 165Hz 5ms HDMI DP HDR FreeSync G-Sync FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile X24F165S ITOPYA'dawww.itopya.com
Garanti , fatura durumu genelde olmuyor sarı sitede bilisimcilerin sattığı3k'ya sahibindende sürekli var ztn bu model sıfır kapalı kutu satıyorlar
kardeşim daha önce de benim açtığım konuya bunu yazdın satıcı sen misin ki babanın malıymış gibi savunuyorsun3k'ya sahibindende sürekli var ztn bu model sıfır kapalı kutu satıyorlar
2ms kadar düştüğünü biliyorum mprt ayarı açıp yanlış bilmiyorsam ki bu fiyata şuan bedava ıps panelGamebooster'ın 165 Hz monitörü ile tamamen aynı. Bu 2 monitörden birini kullanan varsa eğer servis menüsüne girip panel ismini yazarsa eğer iyi olur.
![]()
FAZEON X24F165S 23.8" 165Hz 5ms HDMI DP HDR FreeSync G-Sync FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
FAZEON X24F165S 23.8" 165Hz 5ms HDMI DP HDR FreeSync G-Sync FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile X24F165S ITOPYA'dawww.itopya.com
Hayır hocam her ürünün piyasasına bakıyorum ve gerçekten sıcak fırsat olursa kendime alıyorum. Durumu yazdım sadece benim malım vs değilkardeşim daha önce de benim açtığım konuya bunu yazdın satıcı sen misin ki babanın malıymış gibi savunuyorsun