🔥İndirim FAZEON X24F165S 23.8" 165Hz 5ms Ips Monitör 2.999,00 TL

elemin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,820
Şu ürünün pivod olanı 3400tl den düşmedi bir türlü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fazeon X24F166P

Fiyat 6 aydır bu seviyede 160 tl indirim mevcut.
İhtiyacı olan alabilir iyi fiyat.

Fiyat 6 aydır bu seviyede 160 tl indirim mevcut.
İhtiyacı olan alabilir iyi fiyat.
peşine taksit olması cazip geldi bana sadece fiyat konusunda olması gereken fiyatta bence de.

Peşine taksit yapan kartlar da var ikinci monitör olarak da fazlasıyla iş görür güzel fiyat.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,919469124.html ben şu modelini aldım malzeme kalitesi iyi gibi 2. monitör olarak tercih edilebilir ama oyun performansı beklemeyin derim. benim deneyimim bu ekran yırtılması ve Ghosting sorunu var sanırım açıp da test etmedim hiç. 50 saatlik valo cs deneyimi ile konuşuyorum

peşine taksit olması cazip geldi bana sadece fiyat konusunda olması gereken fiyatta bence de.
fiyatı iyi ancak oyun performansını beğenmedim ben https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,919469124.html şu modeline sahibim

Bütçesi yeten 4'e aoc 24G42E alsın

Ben kardeşime almıştım bayıldım, 4500e aldığım lenovo r25ten bir fark göremedim. Hatta pivotu olmaması bence masası ufak olanlar için çok iyi çünkü ayakları incecik hiç yer kaplamıyor. 1080p'de bence daha yüksek kaliteye ihtiyaç yok zaten piksel yoğunluğu düşük kalmaya başladı artık şimdi param olsa bile bu şekil fp monitör alırdım sistemim 2k kaldırmayacaksa.

Aoc monitör geldi kutu hasarsız ve eksiksiz geldi ölü piksel testi sorun yoktu.Işık sızması sadece sağ üst köşede ufak gördüm ileride sorun yaratır mı sizce

Aoc monitör geldi kutu hasarsız ve eksiksiz geldi ölü piksel testi sorun yoktu.Işık sızması sadece sağ üst köşede ufak gördüm ileride sorun yaratır mı sizce

Ekler

• IMG_0049.webp
    IMG_0049.webp
    216.8 KB · Hit: 16
Geri