FAZEON X24F165S 23.8" 165Hz 5ms Fast IPS Gaming Monitör SEPETTE 2999 TL

5 ms mi hocam buna vereceğinize geçen gün konusu açılmıştı aocun 180 hz ıps renk doğruluğu da mükemmel 1ms monitör almak daha iyi fazeonu ilk defa duyuyorum b azı ıps ekranlar va dan daha kötü
O yazılan 1ms'ler gerçek mi sanıyorsunuz? IPS Panelde 3-5ms aşağısı hiç görmedim ben, Oled olmadan 1ms ve aşağısını zor görürsünüz.

5 ms mi hocam buna vereceğinize geçen gün konusu açılmıştı aocun 180 hz ıps renk doğruluğu da mükemmel 1ms monitör almak daha iyi fazeonu ilk defa duyuyorum b azı ıps ekranlar va dan daha kötü
Oyun oynarken bile genelde 20 30 ms gecikme oluyor 5 ms olsa ne 0.5 1 olsa ne.

Ha yinede insan alırken 0.5 1ms almak istiyor orasıda doğru

buradan test edip bahsettiğin çizgiyi foto atabilirmisin bakarız forumca
Hocam doğrudan renklere bakarak olmuyor o dediğim çizgi olayı.
Hatta her zamanda olmuyor ara sıra mesela cs go girerken turuncu renklerin olduğu yerlerde fark edebiliyorum.
Bazen de gariptir ki o çizgiler denk gelmiyor. Monitör kafasına göre takılıyor yada benim sistemde bir problem olabilir bunuda boş bir zaman da farklı alternatif donanımlar deneyerek ancak teşhis koyabilirim.

Not: Evde Aoc monitörü var mesela onda bu problem yok sadece bu monitörü aynı kasaya bağlayınca bu durumları yaşıyorum. Yani burdan yola çıkarsak sorunun monitörden kaynaklandığı daha bariz duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri