Neler Yeni

Bu monitör'ün muadili var mı?

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa

Acer Predator XB241YUBMIPRZ 24" 1ms G-Sync Oyuncu Monitörü​

arkadaşlar 24inç 2k oyuncu monitörlerine bakıyordum. akakçe'de başka bi sonuç bulamıyorum. 24 inç olanlar 27'lerden daha pahalı.
2k 144+hz 24 inç monitör önerilerinizi alırım

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan

arkadaşlar 24inç 2k oyuncu monitörlerine bakıyordum. akakçe'de başka bi sonuç bulamıyorum. 24 inç olanlar 27'lerden daha pahalı.
bu paraya bunu alacağıma gider daha iyisini nerdeyse aynı paraya alır geçerim daha iyisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada 2k 144 hz 24 inç çok zor bulunuyor ülkede bu sebeple demin onu önerdim 2k çok bir fark yaratmaz ama hz yaratır o farkı

Son düzenleme:

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2k bi monitör bakıyodum önümüzdeki sene içinde tamamen toplanmış olucak sistem 2k kullanmayı planlıyorum

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
2k bi monitör bakıyodum önümüzdeki sene içinde tamamen toplanmış olucak sistem 2k kullanmayı planlıyorum
senin bileceğin iş sadece 2k ya odaklama kendini bence yüksek hz de sistemi zorlamaz bence ki örnekleride var bir sürü yayıncılarda orasına pek karışamam senin tercihin fakat belki seneye kadar istediğin tarzda bir monitör gelir yoksa şuan için 2k olupta 24 inç çok zor bu arada birde hangi çözünürlükte alırsan al monitörü kesinlikle monitörün ıps panel olması sana daha da artı katar haberin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada daha uyguna ve daha iyi bir model buldum ama 27 inch uyarsa sana bunu kaçırma derim

Son düzenleme:

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ips panel alıcam evet. tavsiyeler için teşekkürler dediğin gibi seneye monitörler gelmesi iyi olur benim için

Top Bottom