Oğuzhan kılıç
80+
- Bütçe
- 5700
Aryond A24 V2 180 Hz Gaming Monitör | Monster Notebook
www.monsternotebook.com.tr
mesela 5700 bütçe belirlemişsinizBu monitörü almak istiyorum dahili hoparlörüde var sizce iyi mi? iyi değilse hangi monitörü almalıyım?Aryond A24 V2 180 Hz Gaming Monitör | Monster Notebook
Hocam uğramak istemiyorum fakat dediğiniz bütçelerde monitör ve hoparlör atar mısınız?mesela 5700 bütçe belirlemişsiniz
5700 e bunu almaktansa 4300-4500 e hoparlörsüz olsun varsın başka monitör alsanız
1000-1500 tl bandında (elbetteki üst düzey olmayacaktır ama monitör hoparlöründen daha iyi olacaktır) 2.1 filan alsanız daha iyi değil mi
bu fiyata değmez hocam monster bir de uzak durmaya çalışın uzun ömürlü bir ürün istiyosanız.Bu monitörü almak istiyorum dahili hoparlörüde var sizce iyi mi? iyi değilse hangi monitörü almalıyım?Aryond A24 V2 180 Hz Gaming Monitör | Monster Notebook
Ne alabilirim?bu fiyata değmez hocam monster bir de uzak durmaya çalışın uzun ömürlü bir ürün istiyosanız.
Hocam uğramak istemiyorum fakat dediğiniz bütçelerde monitör ve hoparlör atar mısınız?
Hocam güzel bir tanede hoparlör atabilir misiniz?Yükleniyor...
app.hb.biz
Yükleniyor...
app.hb.biz
Üstteki hoparlörlü olan versiyonu
Alttaki hoparlörsüz
İster hoparlorsüz al yanına 2.1 al
İster hoparlörlü bunu al
Monsterdan daha iyi renk kalitesi
Teşekkür ederim Üstad arkadaşın attığı MSI monitörler güzel gözüküyor onları almayı düşünüyorum24 inç istiyorsanız başka bakayım