Bu Mouse Alınır mı ?

çook güzel düşünmüşsünüz hocam bende 17 yaşıma bugün girmiş biri olarak söylüyorum benimde kardeşim var masaüstü alırkenki kararımın büyük çoğunluğu bu sebebiyetten. attığım fotoğraftaki kasadır monitördür gamepadtir vs vs bilmiyorum belki insanların gözünde çok fazla maaliyeti yoktur ancak ben 2 3 senedir yazları çalışarak anne babadan 1 tl bile almadan dizdim bu setupı. o yüzden benim için değerli. gelelim kardeş konusuna, bence bir abi/abla küçüklüğünde neyin eksikliğini hissettiyse, kardeşinin o eksikliği hissetmemesini ister. sebebide onda çocukluğunu görüyo olmasıdır. kafa açtıysam affedin hocam :D iyi geceler yada günaydın :D

Hocam mevzu zaten kendin dizmek, bu yasima gelsem de istesem, soylerim ekran karti lazim aldirttiririm, teknolojiden anlayan insanlar ama calisip dizmek ayri heyecan veriyor, kucukken yasayamadim sebebi ise babamin meslegi geregi evde apple mac bilgisayar olurdu hep arkadaslarim oyun oynarken ben bos bos youtube da tum gun video izlerdim :D Simdi dusununce kardesim daha Lise 2 bu cocuk okuyacak buyuyecek, ise girecek daha cok zamani var, kendi parasini edinene kadar ona yetecek iyi bir sistem olsun ki oynadigi oyunlarda onu rahat 5 sene gotursun istiyorum, bu sistem zaten ona kalacak bu haliyle. Dedigim gibi fazlasinda gozum yok Allah'a sukur bana yeten her sey var. Sizinde dogum gununuz kutlu olsun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gunaydin hocam, istanbul'da sabah ezani okundu :D

Hocam mevzu zaten kendin dizmek, bu yasima gelsem de istesem, soylerim ekran karti lazim aldirttiririm, teknolojiden anlayan insanlar ama calisip dizmek ayri heyecan veriyor, kucukken yasayamadim sebebi ise babamin meslegi geregi evde apple mac bilgisayar olurdu hep arkadaslarim oyun oynarken ben bos bos youtube da tum gun video izlerdim :D Simdi dusununce kardesim daha Lise 2 bu cocuk okuyacak buyuyecek, ise girecek daha cok zamani var, kendi parasini edinene kadar ona yetecek iyi bir sistem olsun ki oynadigi oyunlarda onu rahat 5 sene gotursun istiyorum, bu sistem zaten ona kalacak bu haliyle. Dedigim gibi fazlasinda gozum yok Allah'a sukur bana yeten her sey var. Sizinde dogum gununuz kutlu olsun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gunaydin hocam, istanbul'da sabah ezani okundu :D
dediklerinizde ssonuna kadar haklısınız hocam, sağ olun bu arada hadi Allaha emanetsiniz dikkat edin kendinize :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,129
Üyeler
183,530
Son üye
Akif4254
Geri