Bu mouse alınır mı ?

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
339
1 aya yakındır bu fiyat da bende her zamanki gibi kısa süreli indirime girip fiyat yükseltilir sanıyordum ama o tarz satışlar genelde bir hafta sürüyor bunun bu kadar süredir fiyatının değişmemesinin sebebi kronik bir sorunu mu var diye baktım öyle geri dönüş de yok sizin bir bilginiz vesaire var mı çünkü bu fiyata bedava biraz pahalı

yani aşağı yukarı akranı bu fiyatlarda

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
1 aya yakındır bu fiyat da bende her zamanki gibi kısa süreli indirime girip fiyat yükseltilir sanıyordum ama o tarz satışlar genelde bir hafta sürüyor bunun bu kadar süredir fiyatının değişmemesinin sebebi kronik bir sorunu mu var diye baktım öyle geri dönüş de yok sizin bir bilginiz vesaire var mı çünkü bu fiyata bedava biraz pahalı

atk a9

yani aşağı yukarı akranı bu fiyatlarda

Driverı var bu attığın attığın modelin, lenovada yok diye biliyorum driver. Bana göre normal fiyat bütçe çıkıyorsa daha iyi bir şey alınmalı diye düşünüyorum.

link atar mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Driverı var bu attığın attığın modelin, lenovada yok diye biliyorum driver. Bana göre normal fiyat bütçe çıkıyorsa daha iyi bir şey alınmalı diye düşünüyorum.
yok asus modelini karşılaştırma olarak attım baktığında özellikleri aynı tıklama ömrü dışında 2 dürüm parasına mouse o yüzden foruma sordum

link atar mısın

yok asus modelini karşılaştırma olarak attım baktığında özellikleri aynı tıklama ömrü dışında 2 dürüm parasına mouse o yüzden foruma sordum
zaten driver pek gerekli bir şey değil özel makrolar falan atamayacaksan veya sıralı renkler falan ayarlamayacaksan gerekli değil yani sonuçta 350 liralık mouse daha ne olsun bu fiyata kronik sorunu var mı diye merak ettim ona göre belki alırım belki almam

link atar mısın

zaten driver pek gerekli bir şey değil özel makrolar falan atamayacaksan veya sıralı renkler falan ayarlamayacaksan gerekli değil yani sonuçta 350 liralık mouse daha ne olsun bu fiyata kronik sorunu var mı diye merak ettim ona göre belki alırım belki almam

bende dedim herhalde uygun bir şey söyleyecek allah aşkına benim attığım ne kadar senin attığın ne kadar bir bak ona göre at zaten o kadar parası olan insan buna mı bakar hem alacak kişilere rehber olsun diye açtım bu konuyu insanlar görsün ona göre alsın diye senin attığın şeye bak göz var nizam var konuyu okuyup ona göre atar insan ben neden bahsetmişim sen ne atıyon üzerine dağlar kadar fiyat farkı var zaten arada

hocam alakası sensörü iyi bir model değil hız-48 hızlanması-10g olarak belirtilmiş m210 da bu 300-35 şeklinde o yüzden zaten almak istememden değil alacaklara rehber olması açısından açıyorum bu konuyu yani ihtiyacım yok şu anda sadece bu fiyata adam akıllı mouse yok ve böyle özelliklere sahip bir mouse un bu fiyata olmasını merak ediyorum ne zamandır alanlar falan var mı herkese rehber olsun bunu merak ettim ama yok veya görmediler artık konuyu ara sıra güncelleyip alan var mı diye geri dönüş bekleyeceğim artık neyse yinede önerin için tşk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,193
Üyeler
190,168
Son üye
Veli34
Geri