Neler Yeni

Bu mouse alınır mı??

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Son düzenleme:

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,213
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hocam mouse nerede ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Veysel
arkadaşlar trendyolda böyle bir mouse buldum steelseries sitesinde 89 euro fakat trendyolda 629tl ve alanda varmış sizce iyi midir? güvenlimidir eğer doğruysa almak istiyorum şuanki mouseum razer viper mini sizce geçilirmi
kanki mouse nerde :D

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,213
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Prime diyorsanız Prime katlar ikiye böler dörde katlar OM Lazer Switch leri var Truemove pro olması lazım Prime da Pro+ ile aynılar

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam mouse nerede ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Prime diyorsanız Prime katlar ikiye böler dörde katlar OM Lazer Switch leri var Truemove pro olması lazım Prime da Pro+ ile aynılar

hocam mouse nerede ?
hocam kb unutmuşum :))

kanki mouse nerde :D
https://www.trendyol.com/steelserie...-p-117597078?boutiqueId=638145&merchantId=968 unutmuşum hocam

hocam şuanda razer viper mini kullanıyorum sizce bu attığım linkteki güvenilir mi? ve şuanki mousetan geçmek mantıklımı

Son düzenleme:

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,213
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

hocam kb unutmuşum :))

https://www.trendyol.com/steelserie...-p-117597078?boutiqueId=638145&merchantId=968 unutmuşum hocam

hocam şuanda razer viper mini kullanıyorum sizce bu attığım linkteki güvenilir mi? ve şuanki mousetan geçmek mantıklımı
https://www.teknosa.com/steelseries...9q1AidrWEFwhqf0hsZ-PowNXP2oLWPgBoCedwQAvD_BwE 100 TL daha ucuz siz bilirsiniz daha iyi ama değeceğini düşünüyorsanız alabilirsiniz baya kaliteli bir mouse F/P konusunda baş tacıdır şuan

Herhangi bir kronik sorunu yok şuana kadar görülmedi zaten 500 TL lik mouse adamlar 500TL ye 1000 TL lik ürün satıyor

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
https://www.teknosa.com/steelseries...9q1AidrWEFwhqf0hsZ-PowNXP2oLWPgBoCedwQAvD_BwE 100 TL daha ucuz siz bilirsiniz daha iyi ama değeceğini düşünüyorsanız alabilirsiniz baya kaliteli bir mouse F/P konusunda baş tacıdır şuan

Herhangi bir kronik sorunu yok şuana kadar görülmedi zaten 500 TL lik mouse adamlar 500TL ye 1000 TL lik ürün satıyor
hocam ondan değil sitesinde 89 euyor burda neden 629 tl onu anlamadım

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,213
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hocam ondan değil sitesinde 89 euyor burda neden 629 TL onu anlamadım
Hocam 89 euro ya TL değerinde satsa kim alacak ? fiyatlandırma farklılığı sırf bu yüzden Türkiye ye kalitesiz ürünler geliyor

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Hocam 89 euro ya TL değerinde satsa kim alacak ? fiyatlandırma farklılığı sırf bu yüzden Türkiye ye kalitesiz ürünler geliyor
He yani trendyoldaki ürün güvenilir diyorsunuz sizce viper miniden buna geçmek mantıklımı şuanda yedek olarak g102 var bide viper mini var ama değişiklik olsun istiyorum sizce alsam israfmı olur yada güzel bir değişim olurmu

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,213
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
He yani trendyoldaki ürün güvenilir diyorsunuz sizce viper miniden buna geçmek mantıklımı şuanda yedek olarak g102 var bide viper mini var ama değişiklik olsun istiyorum sizce alsam israfmı olur yada güzel bir değişim olurmu
hocam güzel mouse israf da diyemem güzel değişimde diyemem size kalmış ama sensör olarak katladığını biliyorum çok iyi bir sensörü var

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
hocam güzel mouse israf da diyemem güzel değişimde diyemem size kalmış ama sensör olarak katladığını biliyorum çok iyi bir sensörü var
prime plusta birde altta ekran var değilmi attığım mouseta

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,213
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

pozalba

80+ Bronze