Rhavenix
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 692
böyle bir şey de buldum acaba bu daha iyi değil midiralınır kral ama indirimli alsan daha iyi olur ya da sarı sitede al satçılar var daha ucuza gelebilir
peki bu son attığım da mı kötüKonuşulan modeli bu değil pro versiyonu r1 alınmaz sensörü kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aj159 pro 2. Elde 1300tl sıfır kapalı kutu satıyorlar indirimsiz almak saçma olur hem 2 hafta bekleyeceksin hem daha fazla para vereceksin
R1 alınmaz sensörü kötü yazmıştım ama farketmemişsiniz galibapeki bu son attığım da mı kötü
çok pardon ben ilk link için yorum yaptın sandım tamamenR1 alınmaz sensörü kötü yazmıştım ama farketmemişsiniz galiba
şu an sepette bi adette sweat olduğu halde 1548 tl gibi fiyat çıkıyor belki bi anda çok fazla tıklanmadan dolayı indirime düşer diye bekleyesim de yok değilAlınmaz ben 700tl ye aldım indirimle o fiyatına iyi fakat 1.6k gibi fiyat vereceksen alınmaz skatezler kötü ve gıcırtı yapıyor her yeri
linkini rica etsem paylaşabilir misinyurtiçi vxe r1 varken değmez aynı fiyatta
aynen sepette tutuyorumEn kötü ekstra indirim ile alsan daha iyi olur. Ürünü sepete at sonra bekle kampanya vericektir.
linkini rica etsem paylaşabilir misin