Yardım Bu mouselardan hangisi daha iyidir ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,257
4 tane model seçtim gönlüm kablosuzdan yana laptopta kablo sorun yaratıyor omen kullandım daha önce elime güzel oturuyor fakat tekerleği gıcırdıyordu iade ettim bunda da aynısı olur diye korkuyorum onun dışında steelseries de çok severim kaliteli asus da var hangisini tercih etsem daha iyi olur razer basiliks hyperspeed baktım da mouse çok dandirik diyorlar malzeme kalitesi düşükmüş ve razerın düşük fiyatlı ürünleri sorunlu oluyor o yüzden içim ısınmadı

Ekler

• B6181737-ABBF-4FE5-B43B-A7CD1E191CD0.png
    B6181737-ABBF-4FE5-B43B-A7CD1E191CD0.png
    336.5 KB · Hit: 54
  • 3A39BAF9-EC79-4BB9-AF47-213A444F6418.png
    3A39BAF9-EC79-4BB9-AF47-213A444F6418.png
    301.8 KB · Hit: 53
4 tane model seçtim gönlüm kablosuzdan yana laptopta kablo sorun yaratıyor omen kullandım daha önce elime güzel oturuyor fakat tekerleği gıcırdıyordu iade ettim bunda da aynısı olur diye korkuyorum onun dışında steelseries de çok severim kaliteli asus da var hangisini tercih etsem daha iyi olur razer basiliks hyperspeed baktım da mouse çok dandirik diyorlar malzeme kalitesi düşükmüş ve razerın düşük fiyatlı ürünleri sorunlu oluyor o yüzden içim ısınmadı
Razer Deathadder V2 de bakabilirsin razer malzeme kalitesi kötü değil viper mini bile rival 3 den daha iyi bir mouse.

Büyük el için uygunmudur dediğiniz mouse
Evet büyük el için deathadder v2 küçük bir elin varsa mini tercih edersin

Evet büyük el için deathadder v2 küçük bir elin varsa mini tercih edersin
peki hangi tutuş şekillerine uygun ben palm tutuş şeklinde kullanıyorum tam kavrayarak
Post automatically merged:

peki hangi tutuş şekillerine uygun ben palm tutuş şeklinde kullanıyorum tam kavrayarak
Ha teşekkürler şimdi gördüm

razer deathadder v2 büyük el ve palm grip tutan oyuncular içindir claw falanda tutuluyordur fakat en rahatı palm
Peki tekerleği gıcırdama yapıyor mu aşırı tilt oluyorum gıcırdamaya

Ergonomik açıdan iyi bir mouse bir çok tutuş şeklini sağlıyor bunlar arasında palm da olması lazım. İncelemelerini youtube dan izleyebilirsin

Hayır yapmıyor daha önce kullananlar arasında hiç duymadım. Kendim de viper mini kullanıyorum onda da yok

Ergonomik açıdan iyi bir mouse bir çok tutuş şeklini sağlıyor bunlar arasında palm da olması lazım. İncelemelerini youtube dan izleyebilirsin

Hayır yapmıyor daha önce kullananlar arasında hiç duymadım. Kendim de viper mini kullanıyorum onda da yok
teşekkür ederim fiyatı biraz pahalı ama güzel özellikler var mouse da

ininalın varsa hepsiburada'da indirim var 250tl üstü ürünlere 50tl indirim geliyor fakat hepsiburada'da razer deathadder v2 490tl yinede diğer sitelerden 5 10 tl daha ucuz oluyor ordan almanı tavsiye ederim

ininalın varsa hepsiburada'da indirim var 250tl üstü ürünlere 50tl indirim geliyor fakat hepsiburada'da razer deathadder v2 490tl yinede diğer sitelerden 5 10 TL daha ucuz oluyor ordan almanı tavsiye ederim
telefondan satın alman lazım 50tl indirim için yoksa olmuyor

teşekkür ederim fiyatı biraz pahalı ama güzel özellikler var mouse da
Ben mouse alırken 500 TL üstündeydi Razer Deathadder V2 ondan alamamıştım viper mini de 200 TL ye düşmüştü aldım hemen şimdi 440 TL ye alınabiliyor bence değerlendirilmeli.

Ben mouse alırken 500 TL üstündeydi Razer Deathadder V2 ondan alamamıştım viper mini de 200 TL ye düşmüştü aldım hemen şimdi 440 TL ye alınabiliyor bence değerlendirilmeli.
Valla şuan direk almak istiyorum ama tek derdim kablo cidden

razer deathadder v2 nin kablosu speedflex ti galiba hiç hissettirmiyordu zaten 80gram kablosuz gibi kullanabilirsin
o zaman ben bunu alıyorum 2 gün önce yemin etmiştim asla kablolu almıyıcam diye ama mouse çok hoşuma gitti cidden tam elime göre büyük

Geri