Öneri Bu mousepadlerden hangisi alınır ?

Seçin Agalar

• Steelseries Qck Edge Medium

Oylar: 17 63.0%
  • Razer Gigantus V2

Oylar: 2 7.4%
  • HyperX Fury S Pro

Oylar: 6 22.2%
  • Glorious Large

Oylar: 2 7.4%

• Oy kullanan toplam üye
    27
teşekkürler hocam akşama kadar bekleyeyim (büyük ihtimalle qck kazanacak ama) sonra sipariş vericem ama n11 satıcısı bana pek güvenilir gelmedi almaya çekindim doğrusu ama en ucuz da burda var
n11 e nedense bende güvenemiyorum

arkadaşlar bugün artık seçimimi yapıp alacağım fikirlerinizi merak ediyorum oylarsanız sevinirim bu mousepadlerden hangisi alınmalı ? bunlardan kesinlikle daha iyi diyebileceğiniz medium mousepad varsa önerebilirsiniz

steelseries alın şuanda xxl modelini kullanıyorum rgb olan ve kumaşı gerçekten kaliteli

şu sahte ürün muhabbetleri çıkmıştı bir ara ondan korkuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyazlama oldu mu hocam sizde kaç aydır kullanıyorsunuz
valla eylül ayında 2. senemiz olucak hala kumaşı falan olsun kayganlığı olsun çok ama çok güzel, ıslak mendille fazla bastırmadan siliyorum haftada 1 kayganlığı yeni alınmış gibi oluyor temizlik açısından kullanış açısından baya iyi bir mousepad. beyazlama olmadı benim kirletmem dışında, mouse'u bastırarak kullanırsanız muhtemelen ufaktan beyazlar ama dediğim gibi mendille silince düzeliyor.

valla eylül ayında 2. senemiz olucak hala kumaşı falan olsun kayganlığı olsun çok ama çok güzel, ıslak mendille fazla bastırmadan siliyorum haftada 1 kayganlığı yeni alınmış gibi oluyor temizlik açısından kullanış açısından baya iyi bir mousepad. beyazlama olmadı benim kirletmem dışında, mouse'u bastırarak kullanırsanız muhtemelen ufaktan beyazlar ama dediğim gibi mendille silince düzeliyor.
çok teşekkürler hocam

şu sahte ürün muhabbetleri çıkmıştı bir ara ondan korkuyorum

beyazlama oldu mu hocam sizde kaç aydır kullanıyorsunuz
sanmam ya yorumlar yokmu

sanmam ya yorumlar yokmu
var ama pek inandırıcı gelmedi amazonda aynısı var ama 229 lira sanırım amazondan alacağım

Amazonda steelseriesin daha büyük olanı yok muydu?
var hocam hatta daha ucuz ama çok büyük işte laptop kullanıcısı olduğum için o kadar büyük istemiyorum

amazondan al bencede

var ama pek inandırıcı gelmedi amazonda aynısı var ama 229 lira sanırım amazondan alacağım

var hocam hatta daha ucuz ama çok büyük işte laptop kullanıcısı olduğum için o kadar büyük istemiyorum
Anladım hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,916
Üyeler
190,659
Son üye
zinkkkk1
Geri