Neler Yeni

Bu monitörlerden hangisi alınır

demerasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
batuhan tutuş

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Mehmet Ali ARICAN

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Mehmet Ali ARICAN
niye msiyi tercih etsin ki
Daha iyi bi panele sahip sRGB ve dcı-p3 değeri daha iyi artı olarak Adobe RGB kapsamı da var Asusun sadece iki artısı var birincisi hoparlörü olması ikincisi ise gerçek 10 bit olması ama Msi’da frc desteğiyle 10 bite yakın verebiliyor ayrıca paneli çok daha iyi renk gamutuna sahip.

240 Hz ile 260 Hz arası fark yok denecek kadar az o yüzden artı veya eksi değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısaca Msi daha canlı renklere sahip.

%90 dci-p3 değeri bu fiyat bandında çok kötü Asus için.

Aves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
battal üstündağ
Daha iyi bi panele sahip sRGB ve dcı-p3 değeri daha iyi artı olarak Adobe RGB kapsamı da var Asusun sadece iki artısı var birincisi hoparlörü olması ikincisi ise gerçek 10 bit olması ama Msi’da frc desteğiyle 10 bite yakın verebiliyor ayrıca paneli çok daha iyi renk gamutuna sahip.

240 Hz ile 260 Hz arası fark yok denecek kadar az o yüzden artı veya eksi değil.

Kısaca Msi daha canlı renklere sahip.

%90 dci-p3 değeri bu fiyat bandında çok kötü Asus için.
bu kadar fark olduğunu bilmiyordum monitörden anlamadığım için de sormuştum bilgilendirme için teşekkürler

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Mehmet Ali ARICAN
bu kadar fark olduğunu bilmiyordum monitörden anlamadığım için de sormuştum bilgilendirme için teşekkürler
Ne demek hocam bende yakın zamanda monitör alacağım için özellikleri araştırmaktan monitör piri oldum bi tık.

• Beğen
Reaksiyonlar: Aves
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Mehmet
Ben olsam msi alırdım. 2 monitör de 240hzde 10 bit desteklemiyor haberiniz olsun. 10bitde Asus en fazla 144hz, msi 180hz destekliyor

Top Bottom