Bu mümkün mü?

Mehmet Ak

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar merhaba, ben laptopumu yaklaşık 1 buçuk - 2 sene önce aldım ve hala aktif kullanıyorum. Ancak artık laptopun ekran kartı neredeyse yeni çıkan hiçbir oyuna yetmiyor (GTX 1050 2GB) ve ben laptopuma gtx 1060 6gb takmak istiyorum (laptop modeli) fakat bu laptopa takılabilir mi bilmiyorum (Casper Nirvana C900.7700-8TG0X), takılabiliyorsa kaç TL'ye mal olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

Kart gömülü içine olmaz

1050 2GB yetmiyor mu? gt 1030 ile bile oyun oynayabiliyorsun.

1050 2gb günümüzdeki oyunları kaldırmaz tabii ki. Laptoplara harici olarak kart taktıklarını gördüm internette videosu vardı.

1050 2gb günümüzdeki oyunları kaldırmaz tabii ki. Laptoplara harici olarak kart taktıklarını gördüm internette videosu vardı.

kardeşim bir problem var benim laptopun altını açınca ne yazık ki garanti dışı kalıyor ayrıca casper servisi zaten bunu yapmayı kabul etmez ve bunu benim tanıdığım kimse yapamaz bozarız falan 😂 o yüzden yani benim demek istediğim şu ilk laptopların bize geldiği gibi minimalize edilip gpu takılması mümkün mü laptopu aldığımız yerdeki çalışan bize gtx gtx ile değişebilir anakartla birleşik değilse demişti yani sonuç olarak gtx 1060 minimalize edilip benim laptopa takılabilir mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1050 2GB yetmiyor mu? gt 1030 ile bile oyun oynayabiliyorsun.
ya kardeşim ben zaten oynayamıyorum demiyorum son çıkan güncel oyunları artık oynayamıyorum dedim

Bazı laptoplarda olabiliyor.Servisi arayıp böyle bir işlem yapılıp yapılamayacağı hakkında bilgi alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,510
Üyeler
203,174
Son üye
mhamza06
Geri