ca.s 80+ Silver Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3,212 Dahası Reaksiyon skoru 1,311 İsim C Ş 9 Mart 2024 #1 Eskiden Ramazan ayında iftar programlarının jeneriğinde kanun enstrümanı ile çalan bir parça vardı. Adını bilmiyorum, hatırlayan var mı? Önerilerinizi atarsanız buydu veya değildi diye cevaplarım.
Eskiden Ramazan ayında iftar programlarının jeneriğinde kanun enstrümanı ile çalan bir parça vardı. Adını bilmiyorum, hatırlayan var mı? Önerilerinizi atarsanız buydu veya değildi diye cevaplarım.
zapkinus 80+ Bronze Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 1,426 Dahası Reaksiyon skoru 4,714 Konum Gazi Mahallesi/Ankara İsim Kanon İlgilendiği Kategoriler müziğe dair her şey 9 Mart 2024 #2 uyan ey gozlerim gafletten uyan olabilir mj
O Onboarding Uzmanı 80+ Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 49 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim Onboarding Uzmanı 10 Mart 2024 #4 youtube "Coca Cola Ramazan Reklam Filmi" yazarsan dediğin müzik çıkar hocam
ca.s 80+ Silver Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3,212 Dahası Reaksiyon skoru 1,311 İsim C Ş 10 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Onboarding Uzmanı yazmış: youtube "Coca Cola Ramazan Reklam Filmi" yazarsan dediğin müzik çıkar hocam Devamı için tıklayın... İftar programı jeneriğiydi. Bu da fena değilmiş ama bu değildi dediğim. Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Mart 2024 kanon yazmış: uyan ey gozlerim gafletten uyan olabilir mj Devamı için tıklayın... Değildi. Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Mart 2024 Sonradan buldum. Malum kanalda iftar zamanı diye program varmış onun jeneriğinde çalıyormuş.
Onboarding Uzmanı yazmış: youtube "Coca Cola Ramazan Reklam Filmi" yazarsan dediğin müzik çıkar hocam Devamı için tıklayın... İftar programı jeneriğiydi. Bu da fena değilmiş ama bu değildi dediğim. Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Mart 2024 kanon yazmış: uyan ey gozlerim gafletten uyan olabilir mj Devamı için tıklayın... Değildi. Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Mart 2024 Sonradan buldum. Malum kanalda iftar zamanı diye program varmış onun jeneriğinde çalıyormuş.