Mesaj kasmaya ihtiyacım mı var sence?1 tane bos beles ergen mesaj kasmak icin konu acti sonra ne kadae bos varsa ayni seyi ilerletti konu bu
yine hiçbir şey anlamadımAlexa'nın açtığı konuyla alakalı kelimeleri kendi ilgi alanımla bağlantılı değiştirerek hiciv konusu açtım, sonra ardı arkası kesilmedi bir anda meme'e dönüştü..
bak bunu anladım eyw1 tane bos beles ergen mesaj kasmak icin konu acti sonra ne kadae bos varsa ayni seyi ilerletti konu bu
Senden bahsettigimi düsünmüyorumAlexa'nın açtığı konuyla alakalı kelimeleri kendi ilgi alanımla bağlantılı değiştirerek hiciv konusu açtım, sonra ardı arkası kesilmedi bir anda meme'e dönüştü..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj kasmaya ihtiyacım mı var sence?
Küfretmeden eleştiri nasıl yapılır git de öğren.
Konuyu açan benim, boş beleş ergen lafının muhatabı da benim.Senden bahsettigimi düsünmüyorum
Akım knksoru başlıkta :
Alıntıyı görüntüle
Kendisi tartışmaya girilmeyecek kadar gereksiz birisi. Zaten daha önceden engellemiştim. Bu yüzden boşver dostum.Konuyu açan benim, boş beleş ergen lafının muhatabı da benim.
Sağ ol dostum uyarın için. Ben de engelleyeyim.Kendisi tartışmaya girilmeyecek kadar gereksiz birisi. Zaten daha önceden engellemiştim. Bu yüzden boşver dostum.
Bu konunun amacı ne?soru başlıkta :
Alıntıyı görüntüle