Swerv 80+ Silver Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 3,429 Dahası Reaksiyon skoru 1,229 İsim Efe Kırmaz 9 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 mfimmel yazmış: Bu konunun amacı ne? Devamı için tıklayın... öğrenmek?
mahşerin pompacısı 80+ Gold Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 5,603 En İyi Cevap 1 9 Ağustos 2022 #15 Boş yaptılar
BobMarleyFaruk 80+ Bronze Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 991 10 Ağustos 2022 #16 Uygunsuz davranış Furkan Karagülle yazmış: Kendisi tartışmaya girilmeyecek kadar gereksiz birisi. Zaten daha önceden engellemiştim. Bu yüzden boşver dostum. Devamı için tıklayın... ulan seni daha tanımıyorum bile ne boş adamsın bir de yorum yapıyor arkamdan daha geçen ailemden dayak yiyorum diye ağlayıp konu açan asosyal bir velet bana boş atıyor xd
Furkan Karagülle yazmış: Kendisi tartışmaya girilmeyecek kadar gereksiz birisi. Zaten daha önceden engellemiştim. Bu yüzden boşver dostum. Devamı için tıklayın... ulan seni daha tanımıyorum bile ne boş adamsın bir de yorum yapıyor arkamdan daha geçen ailemden dayak yiyorum diye ağlayıp konu açan asosyal bir velet bana boş atıyor xd