Neler Yeni

Yardım Bu Temu Nedir Ne Değildir Olayı Nedir?

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
Furkan Demirtaş
Arkadaşlar bu temu nedir sürekli instagramda falan karşıma çıkıyor her şey neden bu kadar ucuz olayı nedir yani bunun merak ettim.
En son bugün 90 küsür tl ye mekanik klavye görünce birkaç ürün sipariş verdim sepet fiyatının üstüne bir miktar vergi çıksa da yine de çok uyguna geldi her şey. Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
Furkan Demirtaş
Aralığın 2 de gece 1500 tl bayıldım kargo türkiye bugun girdi gümrükte dikkat etmeniz gereken şeyler bazı ürünler stiker olup olmadıgı iyi okuyun aldıgını urunu..
Baktım da ürünlerde bir anormallik yok gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Doğukan Çelikçi
Valla aldık bir şeyler umarım patlamayız :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece sepet tutarına ek vergi çıktı %60 o da olur zaten, ona rağmen çok ucuza geliyor.
2 kere sipariş verdim. Biri geçen hafta geldi biri de bugün kargolanmış 2-3 güne gelir. Gelen ürünler şaşırtıcı derecede kaliteli. Ben klavye aldım 3-5 ürün daha aldım yanına hepsi problemsiz geldi. Monitör tutacağı vs almıştım onlarda 2-3 güne gelecek dediğim gibi. Güvenilir kesinlikle bir problem yaşamazsın hatta alman iyi olmuş çünkü yakın zamanda vergilendirme mevzusu vs değişeceği için almak zorlaşacak diye biliyorum. Şimdiden güle güle kullan.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
Furkan Demirtaş
2 kere sipariş verdim. Biri geçen hafta geldi biri de bugün kargolanmış 2-3 güne gelir. Gelen ürünler şaşırtıcı derecede kaliteli. Ben klavye aldım 3-5 ürün daha aldım yanına hepsi problemsiz geldi. Monitör tutacağı vs almıştım onlarda 2-3 güne gelecek dediğim gibi. Güvenilir kesinlikle bir problem yaşamazsın hatta alman iyi olmuş çünkü yakın zamanda vergilendirme mevzusu vs değişeceği için almak zorlaşacak diye biliyorum. Şimdiden güle güle kullan.
Teşekkür ederim ben de MageGee Star 75 diye bir klavye yanına 2 ürün daha aldım. Sen de mi bu klavyeden aldın yoksa?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,102
Üyeler
162,776
Son üye
Hurley
Top Bottom