T THOR1453 80+ Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 207 Reaksiyon skoru 22 15 Mart 2025 #1 Bir kaç kez mavi ekran aldım yeniden başlattım ancak açılmıyor yardım lütfenn
Shourd 80+ Gold Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 6,281 Reaksiyon skoru 2,078 15 Mart 2025 #2 THOR1453 yazmış: Bir kaç kez mavi ekran aldım yeniden başlattım ancak açılmıyor yardım lütfenn Devamı için tıklayın... Bios pilini yak çıkar yaptın mı veya komple fişi çekip takıp dendin mi
THOR1453 yazmış: Bir kaç kez mavi ekran aldım yeniden başlattım ancak açılmıyor yardım lütfenn Devamı için tıklayın... Bios pilini yak çıkar yaptın mı veya komple fişi çekip takıp dendin mi
ebuw 80+ Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 152 Reaksiyon skoru 46 15 Mart 2025 #3 Kaldığı yerin resmini atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz. Ayrıca ramlerin yerini değiştirmek belki yardımcı olabilir.
Kaldığı yerin resmini atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz. Ayrıca ramlerin yerini değiştirmek belki yardımcı olabilir.
Shyankh 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 2,381 Reaksiyon skoru 893 15 Mart 2025 #4 Düzeltme: Bilgisayarın açılmıyormuş, kusura bakma, sonradan gördüm. Minidump dosyası oluşturup konuda paylaşın, analiz etmeyi bilen arkadaşlar yardımcı olurlar, sen de bakabilirsin ilgiliysen. Minidump ile Mavi Ekran Analizi Bilgisayarınız mavi ekran hatası verdiğinde ortaya çıkan DMP uzantılı minidump dosyalarını nasıl analiz edip çözüme ulaşacağınızı anlatıyoruz. Mavi ekran www.technopat.net
Düzeltme: Bilgisayarın açılmıyormuş, kusura bakma, sonradan gördüm. Minidump dosyası oluşturup konuda paylaşın, analiz etmeyi bilen arkadaşlar yardımcı olurlar, sen de bakabilirsin ilgiliysen. Minidump ile Mavi Ekran Analizi Bilgisayarınız mavi ekran hatası verdiğinde ortaya çıkan DMP uzantılı minidump dosyalarını nasıl analiz edip çözüme ulaşacağınızı anlatıyoruz. Mavi ekran www.technopat.net