Neler Yeni

Bu numara dolandırıcı mı?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
İnternette arattığımda sizden başka 4000 kişiyi daha aramış bu numara.Arayıp arayıp konuşmuyorlarmış eğer birdaha ararsa açmanızı önermem hatta numarayı direkt engelleyin.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternette arattığımda sizden başka 4000 kişiyi daha aramış bu numara.Arayıp arayıp konuşmuyorlarmış eğer birdaha ararsa açmanızı önermem hatta numarayı direkt engelleyin.
Peki hocam arama ile ses kaydı alabilir mi, konum öğrenebilirmi veya virüs bulaştırabilirmi?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Peki hocam arama ile ses kaydı alabilir mi, konum öğrenebilirmi veya virüs bulaştırabilirmi?
Ses kaydı veya konum hakkında bilgim yok.Neden bunu yapıyorlar bunu da bilmiyorum ama ararlarsa açmayın.Sadece bir telefon görüşmesi ile de virüs atabileceklerini düşünmüyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Arama esnasında konuşulanların ses kaydı alınabilir, virüs bulaşmaz. Konum bulamazlar yüksek ihtimalle.

Top Bottom