Neler Yeni

Bu ofis koltuğunu satın aldım, nasıl sizce?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
Abdullah Aydoğdu

Tipi hoşuma gitti. Çok ucuz üstelik. Ayağı da metal. Bence güzel gibi, ne dersiniz?
1.350 liraya satın aldım.

Son düzenleme:

WhoCares

80+ Gold
bildiğin fileli koltuk işte geriye yatiyor mu alt mekanik kısmı plastik mi

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bildiğin fileli koltuk işte geriye yatiyor mu alt mekanik kısmı plastik mi
Bilmiyorum ki. Trendyol'da satılan bu fiyat bandındaki koltuklardan daha düzgün geldi gözüme.
Geriye yatması falan çok umurumda değil. Kırılmasın kafi. Bir beklentim yok pek.

WhoCares

80+ Gold
Bilmiyorum ki. Trendyol'da satılan bu fiyat bandındaki koltuklardan daha düzgün geldi gözüme.
Geriye yatması falan çok umurumda değil. Kırılmasın kafi. Bir beklentim yok pek.
alt monte kısmı metal olan tercih et bakıcaksanda öyle onlara bak plastik onlara bir süre sonra kırılma çatlama yapiyor o metal ayaklarında öyle çok bi espirisi yok bu seferde tekerlerden tırtlıyor denendi :kekw:

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alt monte kısmı metal olan tercih et bakıcaksanda öyle onlara bak plastik onlara bir süre sonra kırılma çatlama yapiyor o metal ayaklarında öyle çok bi espirisi yok bu seferde tekerlerden tırtlıyor denendi :kekw:
Hocam alt kısımdan kastınız nedir? Resimde işaretleyebilir misiniz?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
Abdullah Aydoğdu
o tarz ofis koltugu istiyorsan zaten trendyol hb n11 tonlarca var kuponla felen daha uyguna alırsın
Hocam Trendyol'daki koltukların 2/5 yıldızı var hep. O kadar kötü yorum var ki bedava olsa alır mıyım bilmiyorum.

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Salih ÇARDAK

Tipi hoşuma gitti. Çok ucuz üstelik. Ayağı da metal. Bence güzel gibi, ne dersiniz?
1.350 liraya satın aldım.
Bu ürünü kullanıyorum, ben geçen yıl 1600₺'ye aldım. Bu fiyata kesinlikle bu zamanda alınabilecek en rahat koltuklardan

Top Bottom