ne kadar haklı olsan da kimse bir öğrencinin okulu dava etmesini ciddiye almayacaktırhaftada 2 gün okula gideceğiz toplam 2 tane deneme yapacaklarmış sınavlar iptal olduğundan beri oyun oynamaya başladım bildiğimide unuttum,
şimdi okul yönetimini nereye şikayet edebilirim ?
şikayet etsem sonuç alabilir miyim ?
Gitmek bile tercihe kalmış buda kesinlikle tercihe bağlıdır. Girme hiçbir şey yapamazlarhaftada 2 gün okula gideceğiz toplam 2 tane deneme yapacaklarmış sınavlar iptal olduğundan beri oyun oynamaya başladım bildiğimide unuttum,
Neresi haklı ?ne kadar haklı olsan da kimse bir öğrencinin okulu dava etmesini ciddiye almayacaktır
yanlış anlamışsın ben ona haklı demedim şu şekilde ne kadar haklı olursan ol mantığındaNeresi haklı ?
Kötü bir şey yapmıyorlar ki niye şikayet edeceksin? Konuları unutman senin sorumluluğunda olan bir şey. Hem bir de millet faydalanacak o denemelerden. Sen istemedin diye deneme yapmasınlar mı?haftada 2 gün okula gideceğiz toplam 2 tane deneme yapacaklarmış sınavlar iptal olduğundan beri oyun oynamaya başladım bildiğimide unuttum,
haklı değil. haklı olsaydı içinden geçerlerdi ama okulun. Ben 1-2 yıl önce bir hocanın başını baya bir yaktım.ne kadar haklı olsan da kimse bir öğrencinin okulu dava etmesini ciddiye almayacaktır
iyide okulların açılma sebebi hızlı bir şekilde konuları tekra etmek en azından öyle dediler bizeKötü bir şey yapmıyorlar ki niye şikayet edeceksin? Konuları unutman senin sorumluluğunda olan bir şey. Hem bir de millet faydalanacak o denemelerden. Sen istemedin diye deneme yapmasınlar mı?
Kötü bir şey yapmıyorlar ki niye şikayet edeceksin? Konuları unutman senin sorumluluğunda olan bir şey. Hem bir de millet faydalanacak o denemelerden. Sen istemedin diye deneme yapmasınlar mı?
Sınav döneminde olduğun için deneme yapıyorlardır. Haklılar da. Bu fırsatı değerlendirmek varken sen kaçıyorsun.iyide okulların açılma sebebi hızlı bir şekilde konuları tekra etmek en azından öyle dediler bize
hocam deneme karneye yansımıyor bildiğim bir sıkıntı olacağını sanmamhaftada 2 gün okula gideceğiz toplam 2 tane deneme yapacaklarmış sınavlar iptal olduğundan beri oyun oynamaya başladım bildiğimide unuttum,