Neler Yeni

bu okul yönetimini şikayet etsek sonuç alabilir miyiz ?

Tre-x

80+ Silver
Sınav döneminde olduğun için deneme yapıyorlardır. Haklılar da. Bu fırsatı değerlendirmek varken sen kaçıyorsun.
hocam daha önce hiç liseye gitmedim yazılılar dışında üstelik hazırlıksızımda kötü bir sonuç alacağım belli kötü sonuç alırsam bunu gruplarda paylaşacaklar rezil olmak istemiyorum açıkçası

Aware

80+ Silver
iyide okulların açılma sebebi hızlı bir şekilde konuları tekra etmek en azından öyle dediler bize
E tamam öğrendiklerinizden deneme yapacaklar işte ?

Tre-x

80+ Silver

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,469
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
hocam daha önce hiç liseye gitmedim yazılılar dışında üstelik hazırlıksızımda kötü bir sonuç alacağım belli kötü sonuç alırsam bunu gruplarda paylaşacaklar rezil olmak istemiyorum açıkçası
Girmek zorunlu mu?

Tre-x

80+ Silver

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,068
İsim
göksel yurtcan

TMLN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Sertaç ALAN
haftada 2 gün okula gideceğiz toplam 2 tane deneme yapacaklarmış :( sınavlar iptal olduğundan beri oyun oynamaya başladım bildiğimide unuttum,
şimdi okul yönetimini nereye şikayet edebilirim ?
şikayet etsem sonuç alabilir miyim ?
hiçbir yere şikayet edemezsin neyi şikayet ediceksin? :DD en kısa şekilde unutmasaydın konuları.

Aware

80+ Silver
Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz. Denemeye girmek istemiyorsa kimse onu o denemeye sokamaz. Özgürlük yasal hakkınızdır kullanmasını bilene...
Hocam denemeyi bırak okula gitmek bile zorunlu değil gitmezse kimse bişey diyemez kolundan tutup götürecek değiller ayrıca gelmeyi zorunlu tutuyorlar vs dediğini göremedim yükselmeyin boş yere.

TMLN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Sertaç ALAN
arkadaş bundan mı çekiniyosun boş ver milleti nolacak rezillik mi yani bu :D

Aware

80+ Silver
uzaktan eğitim çok mu verimliydi sence
Konuları unuttum diyorsun çalışmamışsın yani sınavlar olsaydı ne olacakdı bırakın şu başkası ne der hallerini nolur artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,601
Üyeler
168,653
Son üye
Critles
Top Bottom