Neler Yeni

Yardım Bu ölü pixel olabilir mi ?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam incehesap yazdım ve arayıp konuştum. Kod verdiler yollayın dediler bakalım. Yetkili birisine bağladılar onla konuştum dediler toz vs gibi durumlarda pek bir şey olmayabiliyor tabii gelince bakarız dediler panel temizlenir mi diye sordum ona da bakarız dediler ama paneli açmayı tavsiye etmiyorum. Yarın yurtiçi kargosu monitör almaya gelecek bakalım ışık sızmasını söylemeyi unuttum üstüne not olarak yazarım. Ben monitör paketlerken arkasındaki tutma kısmını söküp kutusuna koyayım değil mi ? zarar gelmesin diye yapabileceğim herhangi bir şey var mıdır?
Ürünü sana geldiği gibi kutularsın. Zaten kutusu ve köpükleri duruyorsa, bir sıkıntı olmaz.
Ayağı sökmezsen muhtemelen kutuya düzgün koyamazsın. Çünkü köpükler ona göre ayarlı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
Ürünü sana geldiği gibi kutularsın. Zaten kutusu ve köpükleri duruyorsa, bir sıkıntı olmaz.
Ayağı sökmezsen muhtemelen kutuya düzgün koyamazsın. Çünkü köpükler ona göre ayarlı.
Arkadan söker paketlerim. Hocam içindeki toz veya kıl vs. ise paneli açmaları sakıncalı mıdır ? Yetkili kişi açmalarını tavsiye etmem ama gelince bakarız dediler. Normalde ufak bir toz için uğraşmam ama gözüme takılmaya başladı. İnternette okuduğum kadarıyla (ne kadar doğru bilmiyorum) monitör kapalıyken toz ise gözükürmüş, ölü pixel ise gözükmezmiş. Monitör kapalıyken göremedim belki küçük olduğundandır. Sizce tozu çıkarırlar mı yoksa uğraşmazlar mı?

Top Bottom