Astralbell02
80+
- Katılım
- 17 Ağustos 2022
- Mesajlar
- 393
- Reaksiyon skoru
- 138
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #14
Ben tecedeyim onlar gelir alır mıhttps://www.kargosube.com/ac/mng-kargo-mersin-subeleri burda var gözüküyor
Ben tecedeyim onlar gelir alır mıhttps://www.kargosube.com/ac/mng-kargo-mersin-subeleri burda var gözüküyor
belki alırBen tecedeyim onlar gelir alır mı
Değişim olur mu incehesapa yazdım geri dönüş bekliyorumbelki alır
Arkadaşlar dün gece video izlerken gözüme takıldı. Ufak bir leke gibi bir sey vardı silmeye çalıştım çıkmadı. Ölü pixel olabileceğini düşündüm ama görmek imkansız gibi çok zor da olsa foto çektim bi bakar misiniz ? https://www.hizliresim.com/goohiv7 https://www.hizliresim.com/s8ofyxx https://www.hizliresim.com/cyi91sa https://www.hizliresim.com/eoqn0zi https://www.hizliresim.com/jfhzw96
orasını bilmiyorumDeğişim olur mu incehesapa yazdım geri dönüş bekliyorum
Yollarım sorun değil kargoda sorun olmaz umarım. Bir de toz ve kil nasıl kacabiliyor hem öyle uçta da değilÖlü piksel böyle olur.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sizin monitörün içine toz/tüy tarzı bir şey kaçmış. İncehesap müşteri hizmetlerini arayın ( 0850 800 46 23 ) yeni aldığınız monitörün panelinde toz veya kıl benzeri bir şey olduğunu ve sizi rahatsız ettiğini söyleyin. Muhtemelen ürünü gönderin, servis ilgilensin falan diyeceklerdir.
Eğer monitörü bir süreliğine yollamak senin için sorun olmuyorsa, bunu yapabilirsin.
Alternatif şeyler yapılabilir ama bununla ilgili herhangi bir tavsiye veremiyorum, çünkü yanlış bir şey yaparsınız, monitörü bozabilir veya garanti dışı bırakırsınız.
Bu tarz şeyler olabiliyor. Fabrikada üretim hattındayken de kaçmış olabilir, siz kutuyu açarken de.Yollarım sorun değil kargoda sorun olmaz umarım. Bir de toz ve kil nasıl kacabiliyor hem öyle uçta da değil
Ya 1 aya yakın oldu alalı ben mi dikkat etmedim yoksa ilk günden beri mi vardı sanırım incehesap kapandı maile dönüş yapmadılar. Kargo işine ne diyorsunuz gelip alırlar mıBu tarz şeyler olabiliyor. Fabrikada üretim hattındayken de kaçmış olabilir, siz kutuyu açarken de.
Belki sonradan olmuştur, belki de hep oradaydı hiç fark etmediniz. Yine de servis bununla ilgilenecektir diye tahmin ediyorum.Ya 1 aya yakın oldu alalı ben mi dikkat etmedim yoksa ilk günden beri mi vardı sanırım incehesap kapandı maile dönüş yapmadılar. Kargo işine ne diyorsunuz gelip alırlar mı
Maile yine yazdım bakalım geri dönüş yaparlarsa haber veririm. Onun dışında ilk kez duyduğum bir şey monitörün içine kıl böcek falan girdiğinde nasıl açıp temizliyorlar, ilginç. Ufak da bir ışık sızması var onuda söyleyim mi ?Belki sonradan olmuştur, belki de hep oradaydı hiç fark etmediniz. Yine de servis bununla ilgilenecektir diye tahmin ediyorum.
Fakat firma ile görüştükten sonra ne yapacağınıza karar vermeniz daha doğru olacaktır. Bu yüzden yarın tekrar aramanızı öneririm.
Ne kadar sorununuz varsa, sizi rahatsız eden ne varsa söyleyin.Maile yine yazdım bakalım geri dönüş yaparlarsa haber veririm. Onun dışında ilk kez duyduğum bir şey monitörün içine kıl böcek falan girdiğinde nasıl açıp temizliyorlar, ilginç. Ufak da bir ışık sızması var onuda söyleyim mi ?
Tamamdır yardımınız için teşekkür ederimNe kadar sorununuz varsa, sizi rahatsız eden ne varsa söyleyin.
Hocam incehesap yazdım ve arayıp konuştum. Kod verdiler yollayın dediler bakalım. Yetkili birisine bağladılar onla konuştum dediler toz vs gibi durumlarda pek bir şey olmayabiliyor tabii gelince bakarız dediler panel temizlenir mi diye sordum ona da bakarız dediler ama paneli açmayı tavsiye etmiyorum. Yarın yurtiçi kargosu monitör almaya gelecek bakalım ışık sızmasını söylemeyi unuttum üstüne not olarak yazarım. Ben monitör paketlerken arkasındaki tutma kısmını söküp kutusuna koyayım değil mi ? zarar gelmesin diye yapabileceğim herhangi bir şey var mıdır?Ne kadar sorununuz varsa, sizi rahatsız eden ne varsa söyleyin.