Neler Yeni

Bu ölü pixelmidir degilmidir?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Attigim fotodaki yer ölü pixel mi arkadaşlar ?
HP laptop aero 13 alicam 2. El 8 aylık 9000e anlaştım satış fiyatı şuan 14 15 bin TL civarı ryzen 7 5800u işlemcisi var garantiye vs versem ölü pixel ise tamir görür mü veya değişim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zoom yapılmış hali

Ekler

• IMG-20220831-WA0009.jpg
    IMG-20220831-WA0009.jpg
    79.3 KB · Hit: 62
  • IMG-20220831-WA0009.jpg
    IMG-20220831-WA0009.jpg
    28.3 KB · Hit: 60

QRuder

80+ Silver
one la öyle, telefonlarla çekilen fotoğraflar evet böyle kamerada ekranda garip şeyler çıkıyor da biraz farklı sanki

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Attigim fotodaki yer ölü pixel mi arkadaşlar ?
HP laptop aero 13 alicam 2. El 8 aylık 9000e anlaştım satış fiyatı şuan 14 15 bin TL civarı ryzen 7 5800u işlemcisi var garantiye vs versem ölü pixel ise tamir görür mü veya değişim

Zoom yapılmış hali
Ölü pixel'e benziyor ama emin olamadım, üzerine hafifçe bastırır mısınız hocam? bazen böyle pixeller bastırınca canlanabiliyor.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ölü pixel'e benziyor ama emin olamadım, üzerine hafifçe bastırır mısınız hocam? bazen böyle pixeller bastırınca canlanabiliyor.
Laptopu daha almadım saat 5 de almaya gideceğim :/

Dediğinizi yapınca düzelme ihtimali varmı yoksa da garanti bakar mı çünkü çok uygun fiyata alıyorum kaçırmak istemiyorum sırf ölü pixel sorunu yüzünden 9bin e düzgün laptop yok piyasada

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Laptopu daha almadım saat 5 de almaya gideceğim :/

Dediğinizi yapınca düzelme ihtimali varmı yoksa da garanti bakar mı çünkü çok uygun fiyata alıyorum kaçırmak istemiyorum sırf ölü pixel sorunu yüzünden 9bin e düzgün laptop yok piyasada
Bişey olmaz al gitsin.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Bişey olmaz al gitsin.
16gb ram 1tb M2 SSD 400nit ekran ips ryzen 7 5800u 9000tl iyi fiyat gibi geldi 13bij e almış faturalı 8 aylık alicam sanırım ya olmadı 2 3 ay sonra garantiye fln gönderirim ilerde artmaz inşallah

zamzom

80+
vlla ben 12k ya monitor aldım itopya dan 14 günü geçirdm bide 2 tane kırmızı var alt görev cubugunda ama iade prosedür cok uzun ve asus 5 tane altını kabul etmiyormuş e boş yere kargoda bozulmasın diye yollamadım ama içim hala bi acaba diyor yollamayacam fakat..

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
vlla ben 12k ya monitor aldım itopya dan 14 günü geçirdm bide 2 tane kırmızı var alt görev cubugunda ama iade prosedür cok uzun ve asus 5 tane altını kabul etmiyormuş e boş yere kargoda bozulmasın diye yollamadım ama içim hala bi acaba diyor yollamayacam fakat..
Keşke 14 günü gecirmeseydin yazık olmuş hocam garnstiye yollamayı deneyin isterseniz Asus ilgilenir kendim bozdugum anakarti üst modeli ile değiştiler 28 gün sonra

zamzom

80+
Keşke 14 günü gecirmeseydin yazık olmuş hocam garnstiye yollamayı deneyin isterseniz Asus ilgilenir kendim bozdugum anakarti üst modeli ile değiştiler 28 gün sonra
ya o kadar ufak ki monitörü toplamaya tekrar erinirsin yani piksel sonucta ama 3 renk dısında kendine renk veriyor sadece beyaz açık gri ve açık mavide ben burdayım diyor o da iyice odaklanınca toz gibi durdugu için en alt bölgede boşver dedim yeni gelende aynısı olmayacagı
belli değil maalesef :/

ya o kadar ufak ki monitörü toplamaya tekrar erinirsin yani piksel sonucta ama 3 renk dısında kendine renk veriyor sadece beyaz açık gri ve açık mavide ben burdayım diyor o da iyice odaklanınca toz gibi durdugu için en alt bölgede boşver dedim yeni gelende aynısı olmayacagı
ha izmir de bir yetkili asus bayisi bi şekilde bakarsa belki denerim.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Oda doğru göze takılmıyorsa ben 2 sene aoc kullandım öyle hep köşelerde ölü pixel ışık sızması vardı rahatsız etmiyordu

Oda doğru göze takılmıyorsa ben 2 sene aoc kullandım öyle hep köşelerde ölü pixel ışık sızması vardı rahatsız etmiyordu
Bu siyah nokta göze takılır diye korkuyorum 😅

ha izmir de bir yetkili asus bayisi bi şekilde bakarsa belki denerim.
Bakar diye düşünüyorum Asus teknik servisi kaliteli yardımcı olucaklardir

Top Bottom