ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,861
1. İyi diğerleri benim tarzım değil çocuksu duruyor bence
1. İyi diğerleri benim tarzım değil çocuksu duruyor bence
Kanka biz de alabilir miyiz ?Ya şöyle. Ben siyah seviyorum daha çok. Bi de bütün tişörtlerim minimal ve basic türünden. Artık nasıl desem... Durumumu biliyorsun zaten abi. Tarz değiştirmek istiyorum. Bu tişörtleri de kişisel olarak sevdim aslında.
Hayır kupon ile o fiyata geldi dedin ya nereden aldın diye soruyorumO ne demek? Alabilirsin yani.
Olur.Trendyol. Link de atarım istersen.
Olur.
Hayır kupon ile o fiyata geldi dedin ya nereden aldın diye soruyorum
Tasarımları merak ettim. Ben de tanesini 60 liraya getirebilirsem belki iki üç parça bir şey alırım. Teşekkürler.![]()
Sekizbiraltı Kanat Baskılı Siyah Oversize Unisex Tshirt Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sekizbiraltı Kanat Baskılı Siyah Oversize Unisex Tshirt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Sekizbiraltı Joker Sırt Baskılı Siyah Oversize Unisex Tshirt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sekizbiraltı Joker Sırt Baskılı Siyah Oversize Unisex Tshirt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Sekizbiraltı Itachi Uchida Anime Baskılı Siyah Unisex Tshirt Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sekizbiraltı Itachi Uchida Anime Baskılı Siyah Unisex Tshirt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu üçünün satıcısı aynı. Satıcıyı takip edince 20 TL lik kupon veriyor olması lazım. Ya da ürün sayfasında kupon vardı hatırlamıyorum.